Zdjęcie 1 z 1
Zdjęcie 1 z 1
Modulation of Membrane-Prote in Interactions Applied to Whey Fractionation, Pa...
GBP 58,02
Około294,74 zł
Stan:
Jak nowa
Książka wygląda jak nowa choć była czytana. Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Okładka nie nosi widocznych śladów używania. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego.
Dostępne: 2
Wysyłka:
GBP 15,99 (około 81,23 zł) Standard Int'l Postage.
Znajduje się w: Castle Donington, Wielka Brytania
Dostawa:
Szacowana między Śr, 16 paź a Pn, 28 paź do 43230
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 196326931629
Ostatnia aktualizacja: 20-09-2024 23:10:24 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- Book Title
- Modulation of Membrane-Protein Interactions Applied to Whey Fract
- ISBN
- 9781612096742
- Publication Year
- 2011
- Type
- Textbook
- Format
- Paperback
- Language
- English
- Publication Name
- Modulation of Membrane-Protein Interactions Applied to Whey Fractionation
- Item Height
- 140 mm
- Publisher
- NOVA Science Publishers INC International Concepts
- Subject
- Chemistry
- Item Weight
- 130 g
- Item Width
- 215 mm
- Number of Pages
- 74 Pages
O tym produkcie
Product Information
This book examines the effects of the interactions between membrane and proteins on the separation of whey proteins. These interactions can be modulated by modifying the chemical environment of the feed solution, for example, by changing the pH. In the experimental set-up, a tubular ceramic cross-flow ultrafiltration membrane was installed and continuous diafiltration was selected as operational mode. pH was found to be a crucial process variable since a wide variety of responses were obtained in permeate flow and protein transmission when this input was altered. As a conclusion, these results provide useful information for the design of filtration strategies in which particular whey fractions are targeted.
Product Identifiers
Publisher
NOVA Science Publishers INC International Concepts
ISBN-13
9781612096742
eBay Product ID (ePID)
108480640
Product Key Features
Number of Pages
74 Pages
Language
English
Publication Name
Modulation of Membrane-Protein Interactions Applied to Whey Fractionation
Publication Year
2011
Subject
Chemistry
Type
Textbook
Format
Paperback
Dimensions
Item Height
140 mm
Item Weight
130 g
Item Width
215 mm
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United States
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
Far Corner Europe Limited
Barbara Blake
19-20 Bourne Court
Southend Road
Woodford Green
Essex
IG8 8HD
United Kingdom
Numer VAT (NIP):
- GB 307932304
Numer rejestracyjny (REGON):
- 10691061
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Numer CRN:
- 10691061
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (83 711)
- h***h (81)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyExactly as described Well packed Arrived promptly
- u***a (1190)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyVery happy with purchase. Thanks.
- r***e (2395)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyExcellent service and product.