Zdjęcie 1 z 4
Zdjęcie 1 z 4
Przepisy z kuchni Antoine'a ~ 1948 A This Week Magazine Service Booklet–
US $9,99
Około38,38 zł
lub Najlepsza oferta
Stan:
“Very nice”
Bardzo dobry
Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. Okładka bez wyraźnych uszkodzeń. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Minimalne ślady używania. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego.
Odbiór osobisty:
Bezpłatny odbiór osobisty z: Lumberton, North Carolina, Stany Zjednoczone.
Wysyłka:
US $5,25 (około 20,17 zł) USPS Ground Advantage®.
Znajduje się w: Lumberton, North Carolina, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pt, 27 wrz a Pn, 30 wrz do 43230
Zwroty:
Zwroty nie są przyjmowane.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 204678499437
Ostatnia aktualizacja: 03-03-2024 23:12:06 CET Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- Bardzo dobry
- Uwagi sprzedawcy
- “Very nice”
- Publication Year
- 1948
- Type
- Booklet
- Format
- Paperback
- Language
- English
- Book Title
- Recipes From Antoine's Kitchen
- Publisher
- United Newspapers Magazine
- Genre
- Cookbooks
- Topic
- Kitchen
- Number of Pages
- 22
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Popularne kategorie z tego Sklepu
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (4 248)
- c***g (1157)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyThe item is like new and arrived quickly and well protected. Friendly communication.
- e***d (775)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyAll good here!
- t***k (12)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyFast ship, items as described, thank you!