Zdjęcie 1 z 1
Zdjęcie 1 z 1
Jacques Torres' Rok w czekoladzie: 80 przepisów na wakacje i specjalne Occasio–
US $11,99
Około45,91 zł
Stan:
Bardzo dobry
Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. Okładka bez wyraźnych uszkodzeń. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Minimalne ślady używania. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego.
Dostępne: 8Sprzedane: 1
Wysyłka:
Bezpłatnie USPS Media MailTM.
Znajduje się w: Knoxville, Tennessee, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Śr, 25 wrz a Pt, 27 wrz do 43230
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 226109207755
Ostatnia aktualizacja: 17-05-2024 11:06:43 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- ISBN
- 9781584796428
- Book Title
- Jacques Torres' Year in Chocolate : 80 Recipes for Holidays and Celebrations
- Publisher
- Stewart, Tabori & Chang
- Item Length
- 10.4 in
- Publication Year
- 2008
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Illustrator
- Yes
- Item Height
- 0.9 in
- Genre
- Cooking
- Topic
- Holiday, Specific Ingredients / Chocolate, Courses & Dishes / Desserts, General
- Item Weight
- 43.9 Oz
- Item Width
- 9.4 in
- Number of Pages
- 224 Pages
O tym produkcie
Product Identifiers
Publisher
Stewart, Tabori & Chang
ISBN-10
1584796421
ISBN-13
9781584796428
eBay Product ID (ePID)
66702173
Product Key Features
Book Title
Jacques Torres' Year in Chocolate : 80 Recipes for Holidays and Celebrations
Number of Pages
224 Pages
Language
English
Publication Year
2008
Topic
Holiday, Specific Ingredients / Chocolate, Courses & Dishes / Desserts, General
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
0.9 in
Item Weight
43.9 Oz
Item Length
10.4 in
Item Width
9.4 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2008-009186
Dewey Edition
22
Grade From
Eighth Grade
Photographed by
Pool, Steve
Grade To
College Graduate Student
Dewey Decimal
641.6/374
Synopsis
Let your New Year's resolution be "Eat more chocolate." With Jacques Torres' A Year in Chocolate as your guide, you won't have any difficulty sticking with it from January right on through December. From the elegant Poached Pears with Chocolate Fondue to serve on New Year's Day and a festive Bche de Nol filled with chocolate cream and ornamented with meringue mushrooms, to homemade Easter eggs and autumnal Pumpkin Seed Brittle, the world-renowned pastry chef and chocolatier presents us with a calendar's worth of treats sure to make every celebration more luscious. All the holiday classics are featured here: Valentine's Day bonbons, a molded chocolate Easter Bunny, ice cream sundaes for the Fourth of July, and Chocolate Caramel Corn for Halloween. But for Torres' chocolate-drenched imagination, tradition is also a springboard; among the book's many fanciful creations are Chocolate-Covered Matzohs for the Passover seder and a Chocolate Tamale to celebrate Cinco de Mayo. Adapting all his recipes for the home cook, Torres showcases his favorite chocolate creations--from traditional French pastry to classic American treats. With 150 ecstasy-inducing photos of the finished dishes, A Year in Chocolate will be the chocolate cookbook of the season., Let your New Year's resolution be "Eat more chocolate." With Jacques Torres' A Year in Chocolate as your guide, you won't have any difficulty sticking with it from January right on through December. From the elegant Poached Pears with Chocolate Fondue to serve on New Year's Day and a festive Buche de Noel filled with chocolate cream and ornamented with meringue mushrooms, to homemade Easter eggs and autumnal Pumpkin Seed Brittle, the world-renowned pastry chef and chocolatier presents us with a calendar's worth of treats sure to make every celebration more luscious. All the holiday classics are featured here: Valentine's Day bonbons, a molded chocolate Easter Bunny, ice cream sundaes for the Fourth of July, and Chocolate Caramel Corn for Halloween. But for Torres' chocolate-drenched imagination, tradition is also a springboard; among the book's many fanciful creations are Chocolate-Covered Matzohs for the Passover seder and a Chocolate Tamale to celebrate Cinco de Mayo. Adapting all his recipes for the home cook, Torres showcases his favorite chocolate creations--from traditional French pastry to classic American treats. With 150 ecstasy-inducing photos of the finished dishes, A Year in Chocolate will be the chocolate cookbook of the season.
LC Classification Number
TX767.C5T675 2008
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
LB May & Associates
Tori May
, TN
United States
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (2 002)
Ten przedmiot (1)
Wszystkie przedmioty (2 002)
9***9 (152)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatnie 6 miesięcy
Zakup potwierdzony
Great book almost new great sellers
h***a (145)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Season DVD a bargain.
FAST shipping!
i***a (112)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Perfect delivery. I actually think my DVD was better than good condition. The booklet was even in there. The way everything was wrapped neatly and safely was absolutely chef’s kiss. For that alone I would order again!
i***t (7830)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Fast shipment. Item as described. Thank you!