|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Italian Classics Hardcover

Free US Delivery | ISBN:0936184582
Stan:
Dobry
Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition ... Zobacz więcejinformacji o stanie
Wysyłka:
Bezpłatnie Economy Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Mishawaka, Indiana, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pt, 14 cze a Pn, 17 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 226112118127
Ostatnia aktualizacja: 05-05-2024 17:50:40 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry
Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są nieznaczne ślady używania, np. zadrapania, ale książka nie jest rozerwana i nie ma dziur. Przy książkach w twardej oprawie mogą brakować obwoluty. Większość stron jest nieuszkodzona tzn., że ewentualne zagięcia lub rozdarcia są sporadyczne, podkreślenia ołówkiem są minimalne i nie ma żadnych zaznaczeń markerem czy notatek na marginesach. Książka ma wszystkie strony. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
Uwagi sprzedawcy
“Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition ...
Special Attributes
EX-LIBRARY
Publication Name
Grub Street
ISBN
9780936184586
Book Title
Italian Classics
Book Series
Best Recipe Ser.
Item Length
11.1 in
Publisher
America's Test Kitchen
Publication Year
2002
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1.4 in
Author
Cook's Illustrated Magazine Editors
Genre
Cooking
Topic
General, Regional & Ethnic / Italian
Item Width
8.6 in
Item Weight
46.7 Oz
Number of Pages
481 Pages

O tym produkcie

Product Information

Favorite Italian dishes updated for the home cook. What's the best way to prevent ricotta cheesecake from becoming watery? Is there a trick for coaxing more flavor from basil when making pesto? Does bread flour self-raising flour make better pizza dough? In an exhaustive effort to answer these questions and hundreds more, the editors of "Cook's Illustrated" magazine have conducted hundreds of kitchen tests. The result is "Italian Classics", a 496-page award-winning cookbook packed with recipes, food tastings, equipment testings, and cooking tips straight from the Cook's Illustrated test kitchen. Designed with the home cook in mind, this collection of classic Italian recipes has been stripped to the bone and then reworked, updated, and improved so that each recipe is as close to foolproof as we can make it. More than 300 recipes cover the wide range of Italian home cooking, from Tuscan pork roast, and risotto, to tomato and bread soup, vegetable lasagne, and strawberries with balsamic vinegar. Learn to cook less well-known regional recipes such as steak Fiorentina, baked peaches stuffed with amaretti, and stracotto, an Italian pot roast. "Italian Classics" also contains more than 225 illustrations that will show you techniques such as how to peel garlic cloves quickly, how to roll out pasta dough, and how to assemble tiramisu. The book also includes dozens of no-nonsense equipment ratings and taste tests of supermarket ingredients. Find out why American pastas are every bit as good as Italian brands, which grater makes quick work of Parmesan cheese, and which electronic scale is our "best buy". You will also learn which type of pork chop - centre-cut or rib - is best for cooking and what the difference is between pancetta and bacon.

Product Identifiers

Publisher
America's Test Kitchen
ISBN-10
0936184582
ISBN-13
9780936184586
eBay Product ID (ePID)
2630837

Product Key Features

Book Title
Italian Classics
Author
Cook's Illustrated Magazine Editors
Format
Hardcover
Language
English
Topic
General, Regional & Ethnic / Italian
Book Series
Best Recipe Ser.
Publication Year
2002
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Number of Pages
481 Pages

Dimensions

Item Length
11.1 in
Item Height
1.4 in
Item Width
8.6 in
Item Weight
46.7 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx723.I788 2002
Copyright Date
2002
Target Audience
Trade
Lccn
2003-272680
Dewey Decimal
641.5945
Dewey Edition
22

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Better World Books Marketplace, Inc.
Lisa Day
55742 Currant Road
46545 Mishawaka, IN
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT0325558475
:liam-Emoc.skoobdlrowretteb@plehyabe
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Better World Books

Better World Books

98,7% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 12,8 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (4 098 729)

1***0 (263)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Fast shipping and exactly as described. Thanks again! A+++
n***n (1464)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Excellent Service
f***n (1484)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great quality decent price