Sprzedawca zakończył tę ofertę sprzedaży w dniu Pn, 10 cze o 14:57, ponieważ przedmiot nie był już dostępny.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Farm Journal's Freezing and Canning Cookbook New Revised Book Club Edition 1978

Stan:
Bardzo dobry
Cena:
US $14,99
Około60,59 zł
Wysyłka:
US $4,13 (około 16,69 zł) Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Chesterland, Ohio, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Wt, 25 cze a Cz, 27 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 226139835326
Ostatnia aktualizacja: 12-05-2024 00:52:21 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
Book Title
Farm Journal's Freezing and Canning Cookbook
Narrative Type
Nonfiction
Original Language
English
Publisher
Doubleday
Edition
Book Club Edition, Revised Edition
Publication Year
1978
Type
cookbook
Format
Hardcover
Language
English
Author
Kathryn Larson, Farm Journal Food Editors, Nell B. Nichols
Features
Revised
Genre
Cooking
Topic
Methods / General

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma