|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Edible Oil: Compounds, Production and Applications by Wenbiao Wu (English) Hardc

Stan:
Nowy
Dostępne: 3
Cena:
GBP 110,99
Około558,53 zł
Wysyłka:
GBP 2,87 (około 14,44 zł) Wysyłka standardowa. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: London, Wielka Brytania
Dostawa:
Szacowana między Wt, 11 cze a Pt, 28 cze do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Sprzedawca wysyła przedmiot w ciągu 5 dni po otrzymaniu rozliczonej płatności.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 235370483649
Ostatnia aktualizacja: 27-05-2024 08:08:06 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
ISBN-13
9781536155792
Book Title
Edible Oil
ISBN
9781536155792
Publication Year
2019
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Edible Oil: Compounds, Production and Applications
Author
Wenbiao Wu, Xinchu Weng
Publisher
NOVA Science Publishers INC International Concepts
Subject
Engineering & Technology
Item Weight
482g
Number of Pages
258 Pages

O tym produkcie

Product Information

This book intends to review the current status of the systematic knowledge related to the chemical composition, production and applications of edible oils. It is written principally based on the data that have been published in scientific journals, academically specialized books or internet websites and author's secondry innovation. The knowledge introduced in the book should be very useful for farmers or oilseeds processing enterprises, or scientists who are interested in developing their sustainable resources and their processing technology. They are also worthwhile as reference materials for training students intending to work with oilseeds production or processing industry. The central scope of this book is associated with the review of recent research results or developments and future tendency with respect to the chemical components, production and applications of edible oils. More than 40 species of oil seeds or raw materials have high oil content. Oils from these raw materials are edible. In addition to providing essential fatty acids and energy, all edible oils also contain fat-soluble vitamins such as vitamin E and carotenoids (pro-vitamin A) and other functional compounds such as sterols, phospholipids, squalene, etc. which are reviewed in this book. Some particular species of edible oils also contain unique functional compounds, which are not present in other kinds of edible oils. The world's production of edible oils, their processing technology and their application in the food industry or other industries are also reviewed in this book. Especially, with respect to the extraction of edible oils, an advanced aqueous method recently published has achieved a high recovery rate of oils with high quality, which has a different mechanism as compared with the traditional aqueous method using large quantities of water. The de-oiled residue produced by this aqueous method can be applied to the food industry. This kind of aqueous method has the potential of knocking other methods out and becoming a classic procedure for the commercial production of edible oils in the future. The first chapter of this book is about the overview of edible oils while the following chapters review major specific edible oils that are popularly produced and consumed in the world.

Product Identifiers

Publisher
NOVA Science Publishers INC International Concepts
ISBN-13
9781536155792
eBay Product ID (ePID)
13046504114

Product Key Features

Author
Wenbiao Wu, Xinchu Weng
Publication Name
Edible Oil: Compounds, Production and Applications
Format
Hardcover
Language
English
Subject
Engineering & Technology
Publication Year
2019
Type
Textbook
Number of Pages
258 Pages

Dimensions

Item Weight
482g

Additional Product Features

Country/Region of Manufacture
United States
Editor
Xinchu Weng, Wenbiao Wu

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

ABC Books Ltd
Unit 2D
Gatwick Gate Industrial Estate
Crawley, Lowfield Heath
London
RH11 0TG
United Kingdom
Numer VAT (NIP):
  • GB 324767388
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 05034144
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
The Nile UK Shop

The Nile UK Shop

98,3% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 96 tys.
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (24 865)

w***e (5993)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great book, very pleased !!! Reliable seller !!! Thanks
a***t (530)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great shipping, wonder item like described !
o***t (103)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Thankyou good service