|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Rose Levy Beranbaum The Pie and Pastry Bible (Hardback)

Another great item from Rarewaves USA | Free delivery!
Stan:
Nowy
Dostępne: 8
Cena:
C $86,13
Około248,91 zł
Wysyłka:
Nie ma wysyłki do: Stany Zjednoczone. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: 60502, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 235423489186
Ostatnia aktualizacja: 24-05-2024 16:42:36 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Format
Book, Hardcover
Book Title
Pie and Pastry Bibles
Publication Name
The Pie and Pastry Bible
Title
The Pie and Pastry Bible
ISBN-10
0684813483
EAN
9780684813486
ISBN
9780684813486
Publisher
Scribner
Release Year
1998
Release Date
11/11/1998
Language
English
Country/Region of Manufacture
US
Item Height
1.9in
Item Length
10in
Item Width
7in
Item Weight
48.9 Oz
Author
Rose Levy Beranbaum
Genre
Cooking
Publication Year
1998
Topic
Courses & Dishes / Pies, Courses & Dishes / Desserts, Courses & Dishes / Pastry, Methods / Baking
Number of Pages
704 Pages

O tym produkcie

Product Information

The Pie and Pastry Bible is your magic wand for baking the pies, tarts, and pastries of your dreams--the definitive work by the country's top baker. -More than 300 recipes, 200 drawings of techniques and equipment, and 70 color pictures of finished pies, tarts, and pastries -Easy-to-follow recipes for fruit pies, chiffon pies, custard pies, ice-cream pies, meringue pies, chocolate pies, tarts and tartlets, turnovers, dumplings, biscuits, scones, crostadas, galettes, strudel, fillo, puff pastry, croissants (chocolate, too), Danish, brioche, sticky buns, cream puffs, and profiteroles -All kinds of fillings, glazes, toppings, and sauces, including pastry cream, frangipane, Chiboust, fruit curds, ice creams, fondant, fruit preserves, streusel, meringues, ganache, caramel, and hot fudge -A separate chapter featuring foolproof flaky, tender, and original crusts of every kind imaginable. Here are a few: Flaky Cream Cheese Pie Crust, Flaky Cheddar Cheese Pie Crust, Miracle Flaky Lard Pie Crust, and Flaky Goose Fat Pie Crust; Bittersweet Chocolate, Coconut, Ginger, and Sweet Nut Cookie Crusts; and Vanilla, Gingersnap, Chocolate, and Graham Cracker Crumb Crusts -Countless tips that solve any problem, including the secrets to making a juicy fruit pie with a crisp bottom crust and a lemon meringue pie that doesn't weep -How to make a tender and flaky pie crust in under three minutes -How to make the best brownie ever into a crustless tart with puddles of ganache -Exciting savory recipes, including meat loaf wrapped in a flaky Cheddar cheese crust and a roasted poblano quiche -Extensive decorating techniques for the beginning baker and professional alike that show you how to make chocolate curls, pipe rosettes, crystallize flowers and leaves, and more -Detailed information on ingredients and equipment, previously available only to professionals -The wedding cake reconceived as a Seven-Tier Chocolate Peanut Butter Mousse Tart -Pointers for Success follow the recipes, guaranteeing perfect results every time

Product Identifiers

Publisher
Scribner
ISBN-10
0684813483
ISBN-13
9780684813486
eBay Product ID (ePID)
220042

Product Key Features

Book Title
Pie and Pastry Bibles
Author
Rose Levy Beranbaum
Format
Book, Hardcover
Language
English
Topic
Courses & Dishes / Pies, Courses & Dishes / Desserts, Courses & Dishes / Pastry, Methods / Baking
Publication Year
1998
Genre
Cooking
Number of Pages
704 Pages

Dimensions

Item Length
10in
Item Height
1.9in
Item Width
7in
Item Weight
48.9 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx773
Table of Content
CONTENTS FOREWORD INTRODUCTION BASIC PASTRY INGREDIENTS WEIGHTS AND MEASURES Crusts Fruit Pies Chiffon Pies Meringue Pies and Tarts Custard Pies and Tarts Ice Cream Pies and Ice Creams Tarts and Tartlets Savory Tarts and Pies -- and Quiche Biscuits and Scones Fillo Strudel Puff Pastry and Croissant Danish Pastry Brioche Cream Puff Pastry Fillings and Toppings Sauces and Glazes Techniques Ingredients Equipment SOURCES ACKNOWLEDGMENTS INDEX
Copyright Date
1998
Target Audience
Trade
Lccn
98-042869
Dewey Decimal
641.8/65
Dewey Edition
21
Illustrated
Yes

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Rarewaves-USA
10100 W Sample Rd
33065 Coral Springs, FL
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT6032386459 1+
:liam-Emoc.asu-sevawerar@acyabe
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Rarewaves USA CA

Rarewaves USA CA

97,7% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 175 tys.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (63 095)

e***4 (376)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Shipped fast and item was accurate.
o***w (142)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Very happy with this seller and their service. I will definitely use them again. A+++
2***l (10)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Package came in with no damage and was just as described!! I love the new addition to my collection and would definitely buy from again!!