|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Weight Control and Slimming Ingredients in Food Technology by Susan S. Cho (Engl

Stan:
Nowy
Dostępne: 10
Cena:
GBP 246,99
Około1 233,69 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Wysyłka standardowa. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Ohio, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 6 cze a Wt, 11 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 235461554302
Ostatnia aktualizacja: 11-04-2024 07:48:59 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
ISBN-13
9780813813233
Book Title
Weight Control and Slimming Ingredients in Food Technology
ISBN
9780813813233
Publication Year
2010
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Weight Control and Slimming Ingredients in Food Technology
Item Height
237mm
Author
Susan S. Cho
Publisher
Iowa STATE University Press
Item Width
153mm
Subject
Engineering & Technology
Item Weight
626g
Number of Pages
312 Pages

O tym produkcie

Product Information

Unique in its approach and coverage, Weight Control and Slimming Ingredients in Food Technology identifies those ingredients that promote weight loss based on credible science review. Numerous ingredients are presented and analyzed according to the varying levels of supporting scientific evidence available, ranging from the well researched ingredients like green tea polyphenols and CLA to ingredients with only limited available data such as capsaicin. Coverage includes analysis of slimming ingredients for new product development efforts, detailed information on global suppliers, and guidance for food labeling purposes.

Product Identifiers

Publisher
Iowa STATE University Press
ISBN-13
9780813813233
eBay Product ID (ePID)
91450858

Product Key Features

Author
Susan S. Cho
Publication Name
Weight Control and Slimming Ingredients in Food Technology
Format
Hardcover
Language
English
Subject
Engineering & Technology
Publication Year
2010
Type
Textbook
Number of Pages
312 Pages

Dimensions

Item Height
237mm
Item Width
153mm
Item Weight
626g

Additional Product Features

Country/Region of Manufacture
United States
Editor
Susan S. Cho

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

ABC Books Ltd
Unit 2D
Gatwick Gate Industrial Estate
Crawley, Lowfield Heath
London
RH11 0TG
United Kingdom
Numer VAT (NIP):
  • GB 324767388
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 05034144
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
The Nile UK Shop

The Nile UK Shop

98,3% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 95 tys.
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (24 641)

e***d (40)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Nice book
7***v (49)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
brilliant service
3***s (1390)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Book was as described