Zdjęcie 1 z 8
Zdjęcie 1 z 8
Mastering the Art of Chinese Cooking Eileen Yin-Fei Lo 2009 HC Dust Jacket Good
US $48,74
Około186,44 zł
Poprzednio US $64,99 (25% taniej)
Stan:
“Mastering the Art of Chinese Cooking by Eileen Yin-Fei Lo. Hard Cover Book with Dust Jacket. ”... Zobacz więcejinformacji o stanie
Dobry
Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są nieznaczne ślady używania, np. zadrapania, ale książka nie jest rozerwana i nie ma dziur. Przy książkach w twardej oprawie mogą brakować obwoluty. Większość stron jest nieuszkodzona tzn., że ewentualne zagięcia lub rozdarcia są sporadyczne, podkreślenia ołówkiem są minimalne i nie ma żadnych zaznaczeń markerem czy notatek na marginesach. Książka ma wszystkie strony. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego.
Zakończona: 13-07-2024 16:54:54 CEST
Brak zapasówSprzedane: 2
Wysyłka:
Bezpłatnie USPS Media MailTM.
Znajduje się w: San Antonio, Texas, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Śr, 25 wrz a Pt, 27 wrz do 43230
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 266265386525
Ostatnia aktualizacja: 11-07-2023 02:00:06 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- Dobry
- Uwagi sprzedawcy
- Features
- Dust Jacket
- ISBN
- 9780811859332
- Book Title
- Mastering the Art of Chinese Cooking
- Publisher
- Chronicle Books
- Item Length
- 11.4 in
- Publication Year
- 2009
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Illustrator
- Yes
- Item Height
- 1.5 in
- Genre
- Cooking
- Topic
- Regional & Ethnic / Chinese, Courses & Dishes / General
- Item Weight
- 79.4 Oz
- Item Width
- 9.4 in
- Number of Pages
- 384 Pages
O tym produkcie
Product Identifiers
Publisher
Chronicle Books
ISBN-10
0811859339
ISBN-13
9780811859332
eBay Product ID (ePID)
73121347
Product Key Features
Book Title
Mastering the Art of Chinese Cooking
Number of Pages
384 Pages
Language
English
Publication Year
2009
Topic
Regional & Ethnic / Chinese, Courses & Dishes / General
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1.5 in
Item Weight
79.4 Oz
Item Length
11.4 in
Item Width
9.4 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Reviews
"The only thing better than having Eileen Lo cook for you is having her teach you how. She takes you on an incredible journey as you build your Chinese pantry and master the basics. Eileen carefully explains the steps of every important Chinese cooking technique, while also communicating a profound respect for flavors. She is the Chinese godmother every chef wishes he had." Daniel Boulud, Chef-Owner, Daniel, café Boulud, DB Bistro Moderne, Bar Boulud, DBGB Kitchen and Bar, "The only thing better than having Eileen Lo cook for you is having her teach you how. She takes you on an incredible journey as you build your Chinese pantry and master the basics. Eileen carefully explains the steps of every important Chinese cooking technique, while also communicating a profound respect for flavors. She is the Chinese godmother every chef wishes he had." Daniel Boulud, Chef-Owner, Daniel, Caf Boulud, DB Bistro Moderne, Bar Boulud, DBGB Kitchen and Bar, "The only thing better than having Eileen Lo cook for you is having her teach you how. She takes you on an incredible journey as you build your Chinese pantry and master the basics. Eileen carefully explains the steps of every important Chinese cooking technique, while also communicating a profound respect for flavors. She is the Chinese godmother every chef wishes he had." Daniel Boulud, Chef-Owner, Daniel, Caf Boulud, DB Bistro Moderne, Bar Boulud, DBGB Kitchen and Bar -- -
Grade From
College Freshman
Grade To
College Graduate Student
Synopsis
This new masterwork of Chinese cuisine showcases acclaimed chef Eileen Yin-Fei Lo's decades of culinary virtuosity. A series of lessons build skill, knowledge, and confidence as Lo guides the home cook step by step through the techniques, ingredients, and equipment that define Chinese cuisine. With more than 100 classic recipes and technique illustrations throughout, Mastering the Art of Chinese Cooking makes the glories of this ancient cuisine utterly accessible. Stunning color photography reveals the treasures of old and new China, from the zigzagging alleys of historical Guangzhou to the bustle of city centers and faraway Chinatowns, as well as wonderful ingredients and gorgeous finished dishes. Step-by-step brush drawings illustrate Chinese cooking techniques. This lavish volume takes its place as the Chinese cookbook of choice in the cook's library.
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Popularne kategorie z tego Sklepu
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (6 300)
Ten przedmiot (1)
Wszystkie przedmioty (6 300)
g***m (84)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatnie 6 miesięcy
Zakup potwierdzony
Thanks. Fast shipping. Item as described.
Odpowiedź od: avispabee1980- Opinie, na które odpowiedział sprzedawca avispabee1980.- Opinie, na które odpowiedział sprzedawca avispabee1980.
FABULOUS! THANKS, AGAIN!
1***d (614)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great seller
Odpowiedź od: avispabee1980- Opinie, na które odpowiedział sprzedawca avispabee1980.- Opinie, na które odpowiedział sprzedawca avispabee1980.
FABULOUS! Thanks, again!
l***m (2330)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Works great
Odpowiedź od: avispabee1980- Opinie, na które odpowiedział sprzedawca avispabee1980.- Opinie, na które odpowiedział sprzedawca avispabee1980.
FABULOUS! Thanks, again!
h***e (185)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Exactly as pictured, arrived quickly, and packed with care. Thank you!!
Odpowiedź od: avispabee1980- Opinie, na które odpowiedział sprzedawca avispabee1980.- Opinie, na które odpowiedział sprzedawca avispabee1980.
FABULOUS! Thanks, again!