|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

WECK HOME KONSERVING: by Stephanie Thurrow (2020 twarda okładka) {B2}

Tekst oryginalny
WECK HOME PRESERVING: by Stephanie Thurow (2020 Hardcover) {B2}
Stan:
Dobry
There is a gouge to the back cover. This was a new book damaged in the warehouse, please see photo.
Cena:
US $18,00
Około73,66 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Oakville, Connecticut, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pt, 21 cze a Wt, 25 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 266564518771

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry
Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są nieznaczne ślady używania, np. zadrapania, ale książka nie jest rozerwana i nie ma dziur. Przy książkach w twardej oprawie mogą brakować obwoluty. Większość stron jest nieuszkodzona tzn., że ewentualne zagięcia lub rozdarcia są sporadyczne, podkreślenia ołówkiem są minimalne i nie ma żadnych zaznaczeń markerem czy notatek na marginesach. Książka ma wszystkie strony. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
Uwagi sprzedawcy
“There is a gouge to the back cover. This was a new book damaged in the warehouse, please see photo.”
Ex Libris
No
Narrative Type
Nonfiction
ISBN
9781510751279
Book Title
WECK Home Preserving : Made-From-Scratch Recipes for Water-Bath Canning, Fermenting, Pickling, and More
Item Length
9 in
Publisher
Skyhorse Publishing Company, Incorporated
Publication Year
2020
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
0.9 in
Author
Stephanie Thurow
Genre
Cooking
Topic
General, Methods / Special Appliances, Methods / Canning & Preserving
Item Width
7.5 in
Item Weight
24 Oz
Number of Pages
176 Pages

O tym produkcie

Product Information

Preserve the harvest with WECK jars and enjoy all your favorite jams, spreads, dressings, sauerkrauts, and more for the whole year Food preservationist Stephanie Thurow has once again teamed up with the canning jar experts at WECK to show readers how to preserve the harvest with their beautifully designed, reusable glass jars. In WECK (R) Home Preserving , Stephanie has created a step-by-step guide to preserving even more with WECK jars and has developed seventy-five delicious, small-batch recipes for water-bath canning, fermenting, and pickling with them. Some recipes don't even require any processing at all Recipes in this helpful guide include: Flavored salts Coffee liqueur Peppercorn ranch dressing Crunchy garlic-dill pickles Elderberry syrup Fall-spiced peach jam Pizza sauce Pickled eggs And so much more With this go-to resource, you will become a confident food preservationist, understand how to safely and successfully preserve in the comfort of your own home, and learn the skills of kitchen crafts that can be passed down for generations.

Product Identifiers

Publisher
Skyhorse Publishing Company, Incorporated
ISBN-10
1510751270
ISBN-13
9781510751279
eBay Product ID (ePID)
21038418093

Product Key Features

Book Title
WECK Home Preserving : Made-From-Scratch Recipes for Water-Bath Canning, Fermenting, Pickling, and More
Author
Stephanie Thurow
Format
Hardcover
Language
English
Topic
General, Methods / Special Appliances, Methods / Canning & Preserving
Publication Year
2020
Genre
Cooking
Number of Pages
176 Pages

Dimensions

Item Length
9 in
Item Height
0.9 in
Item Width
7.5 in
Item Weight
24 Oz

Additional Product Features

Reviews
"This book is chock full of easy-to-follow recipes that keep homegrown fruits and vegetables on the table well into winter. I can't wait to try the sauerkraut!" Rodney Wilson, senior editor at Hobby Farms "Each of Stephanie's recipes presents an opportunity to create our own farm-fresh food security. Thanks to this beautiful book, we can all can and ferment the harvest, season-to-season, reveling in its peak nutrition." Patti Long, founder of FarmMade "As a WECK canning jar user myself, I've long enjoyed the beauty they bring to my pantry shelves. But these jars are more than just attractive; they and Stephanie Thurow's recipes can secure your food independence." Rebecca Martin, group editor at GRIT and Mother Earth News "An informative preserving book on how to utilize the beautiful and practical WECK jars! Ann Accetta-Scott, author of The Farm Girl's Guide to Preserving the Harvest , blogger at AFarmGirlInTheMaking.com
Target Audience
Trade

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

paperdragon860

paperdragon860

99,9% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 26 tys.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
5.0
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (9 296)

1***j (1139)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
LOVE YOUR STORE, YOUR QUICK DELIVERY AND GREAT QUALITY CARDS!!
3***c (143)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Very happy, came with slipcover as described.
m***r (49)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Book is in amazing condition. Very quick shipping. Incredible experience