Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Pizza rzemieślnicza i płaski chleb w pięć minut dziennie: domowa kolekcja chleba.

Tekst oryginalny
Artisan Pizza and Flatbread in Five Minutes a Day: The Homemade Bread Revoluti..
Stan:
Bardzo dobry
Hardback--book excellent--dust cover slight edge wear
Cena:
US $17,00
Około67,98 zł
Wysyłka:
US $7,25 (około 28,99 zł) Economy Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Lithia, Florida, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pt, 28 cze a Pn, 1 lip do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca, więc prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay.Dowiedz się więcejZarejestrowany jako prywatny sprzedawca
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 266714856372
Ostatnia aktualizacja: 18-05-2024 08:50:55 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry
Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. Okładka bez wyraźnych uszkodzeń. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Minimalne ślady używania. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
Uwagi sprzedawcy
“Hardback--book excellent--dust cover slight edge wear”
ISBN
9780312649944
Book Title
Artisan Pizza and Flatbread in Five Minutes a Day : the Homemade Bread Revolution Continues
Publisher
St. Martin's Press
Item Length
9.6 in
Publication Year
2011
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1.2 in
Author
Zoë François, Jeff Hertzberg
Genre
Cooking
Topic
Health & Healing / General, General, Courses & Dishes / Bread, Courses & Dishes / Pizza
Item Weight
31.4 Oz
Item Width
7.9 in
Number of Pages
320 Pages

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
St. Martin's Press
ISBN-10
0312649940
ISBN-13
9780312649944
eBay Product ID (ePID)
109037994

Product Key Features

Book Title
Artisan Pizza and Flatbread in Five Minutes a Day : the Homemade Bread Revolution Continues
Number of Pages
320 Pages
Language
English
Publication Year
2011
Topic
Health & Healing / General, General, Courses & Dishes / Bread, Courses & Dishes / Pizza
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Zoë François, Jeff Hertzberg
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.2 in
Item Weight
31.4 Oz
Item Length
9.6 in
Item Width
7.9 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2011-026059
Reviews
Praise for ARTISAN BREAD IN FIVE MINUTES A DAY: "The crusty, full-flavored loaf that results may be the world's easiest yeast bread." -- The New York Times "Hertzberg and Francois' practical, common-sense method... is, quite simply, genius." --Chicago Tribune, ... even people who've spent their lives avoiding the kitchen can whip up a loaf of bread in five minutes..., If man cannot live by bread alone, it may be because Jeff Hertzberg and Zoë François didn't publish their book sooner... [They've] developed a method that makes any home into a mini artisan bake shop... Hertzberg and François' practical, common-sense method... is, quite simply, genius., Praise for Artisan Bread in Five Minutes a Day and Healthy Bread in Five Minutes a Day "Soon the bread will be making itself… The crusty, full-flavored loaf that results may be the world's easiest yeast bread." -- The New York Times "If man cannot live by bread alone, it may be because Jeff Hertzberg and Zoë François didn't publish their book sooner… [They've] developed a method that makes any home into a mini artisan bake shop… Hertzberg and François' practical, common-sense method… is, quite simply, genius." --Robin Mathers Jenkins, Chicago Tribune "… even people who've spent their lives avoiding the kitchen can whip up a loaf of bread in five minutes…" --The Today Show "… a book that has eliminated that marathon of prep and angst… the aroma's wonderful, and there's a slightly sour tang… ooh, that's dynamite! This is fabulous…" --Lynne Rossetto Kasper, on The Splendid Table radio show, 12/15/2007 "… whenever we need bread, I just dip into the container, pull out some dough, let it rest a bit and then bake a loaf, rolls, or pizza. This method is amazingly simple-and creates authentic European-style fresh bread… The cost? about 40 cents for a one-pound loaf!" --Woman's Day Magazine, ... whenever we need bread, I just dip into the container, pull out some dough, let it rest a bit and then bake a loaf, rolls, or pizza. This method is amazingly simple--and creates authentic European-style fresh bread... The cost? about 40 cents for a one-pound loaf!, ... a book that has eliminated that marathon of prep and angst... the aroma's wonderful, and there's a slightly sour tang... ooh, that's dynamite! This is fabulous..., Soon the bread will be making itself... The crusty, full-flavored loaf that results may be the world's easiest yeast bread.
Dewey Edition
23
Photographed by
Luinenburg, Mark
Dewey Decimal
641.8/248
Synopsis
From the bestselling authors of the ground-breaking Artisan Bread in Five Minutes a Day comes a much-anticipated cookbook featuring their revolutionary approach to yeast dough in over 100 easy pizza and flatbread recipes--a perfect gift with all the toppings With nearly half a million copies of their books in print, Jeff Hertzberg and Zo Fran ois have proven that people want to bake their own bread--as long as they can do it quickly and easily. When fans hailed their pizza and flatbread recipes as the fastest in their books, Jeff and Zoe got busy creating all new recipes. With a batch of their stored dough in the fridge and a pre-heated oven or backyard grill, you can give your family what they crave... Home-made, mouth-watering pizzas, flatbreads, and sweet and savory tarts, prepared in minutes In Artisan Pizza and Flatbread in Five Minutes a Day , Jeff and Zo show readers how to use their ingenious technique to make lightning-fast pizzas, flatbreads, and sweet and savory tarts from stored, no-knead dough. In addition to the classic flatbread doughs and pizza crusts, there are alternatives with whole grain, spelt, and gluten-free ingredients, and the authors include soups, salads, and spreads that turn flatbreads or pizza into a complete meal. In just five minutes a day of active preparation time, you can create favorites like Classic Margherita, Pita pockets, Chicago Deep Dish, White Clam Pizza, and Blush Apple Tart. Artisan Pizza and Flatbread in Five Minutes a Day proves that making pizza has never been this fast or easy. So rise...to the occasion and get baking, From the bestselling authors of the ground-breaking Artisan Bread in Five Minutes a Day comes a much-anticipated cookbook featuring their revolutionary approach to yeast dough in over 100 easy pizza and flatbread recipes--a perfect gift with all the toppings! With nearly half a million copies of their books in print, Jeff Hertzberg and Zoë François have proven that people want to bake their own bread--as long as they can do it quickly and easily. When fans hailed their pizza and flatbread recipes as the fastest in their books, Jeff and Zoe got busy creating all new recipes. With a batch of their stored dough in the fridge and a pre-heated oven or backyard grill, you can give your family what they crave... Home-made, mouth-watering pizzas, flatbreads, and sweet and savory tarts, prepared in minutes! In Artisan Pizza and Flatbread in Five Minutes a Day , Jeff and Zoë show readers how to use their ingenious technique to make lightning-fast pizzas, flatbreads, and sweet and savory tarts from stored, no-knead dough. In addition to the classic flatbread doughs and pizza crusts, there are alternatives with whole grain, spelt, and gluten-free ingredients, and the authors include soups, salads, and spreads that turn flatbreads or pizza into a complete meal. In just five minutes a day of active preparation time, you can create favorites like Classic Margherita, Pita pockets, Chicago Deep Dish, White Clam Pizza, and Blush Apple Tart. Artisan Pizza and Flatbread in Five Minutes a Day proves that making pizza has never been this fast or easy. So rise...to the occasion and get baking!
LC Classification Number
TX770.P58H47 2011
Copyright Date
2011
ebay_catalog_id
4

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Florida Book Traders

Florida Book Traders

99,4% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 5,4 tys.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
4.7
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej

Opinie sprzedawców (1 196)

i***a (2097)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Quick shipping, item as described GREAT SELLER
u***n (377)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great transaction: accurate description and speedy delivery. Thanks for the careful packaging!
3***m (414)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Perfect Thank you!!