Masz taki przedmiot na sprzedaż?

The Best of Art Culinaire, wydania 15-30: 2 Failla, Christine L.

Tekst oryginalny
The Best of Art Culinaire, Issues 15-30: 2 Failla, Christine L.
Stan:
Nowy
Cena:
US $72,02
Około291,37 zł
Wysyłka:
US $4,50 (około 18,21 zł) Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Albuquerque, New Mexico, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pt, 28 cze a Wt, 2 lip do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 14 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca, więc prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay.Dowiedz się więcejZarejestrowany jako prywatny sprzedawca
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 266723413232

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
ISBN
9780962372940
Subject Area
Cooking
Publication Name
Best of Art Culinaire Issues 15-30
Publisher
Culinaire, Incorporated
Item Length
13 in
Subject
General
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.5 in
Educational Level
Adult & Further Education
Author
Christine L. Failla
Item Weight
112.2 Oz
Item Width
9.5 in
Number of Pages
422 Pages

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
Culinaire, Incorporated
ISBN-10
0962372943
ISBN-13
9780962372940
eBay Product ID (ePID)
2786772

Product Key Features

Educational Level
Adult & Further Education
Number of Pages
422 Pages
Language
English
Publication Name
Best of Art Culinaire Issues 15-30
Subject
General
Type
Textbook
Subject Area
Cooking
Author
Christine L. Failla
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.5 in
Item Weight
112.2 Oz
Item Length
13 in
Item Width
9.5 in

Additional Product Features

Edition Number
2
Target Audience
Adult Education
Volume Number
2

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Booque

Booque

100% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 462

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.8
Przystępny koszt wysyłki
4.8
Szybkość wysyłki
4.8
Komunikacja
4.7
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej

Opinie sprzedawców (71)

s***f (53)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
The book was sent to me in pristine condition and perfectly rapped. And on top of that, the Seller was sent me with a wonderful thank you! Excellent work indeed!
t***i (510)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Beautiful book!
s***m (1381)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
The absolute best of the best and my highest recommendation. A seller that is honest, accurate, courteous and reliable. It was well packaged, swiftly shipped and received. Super! Thank you.