Wysyłka i dostawaKliknij Zobacz szczegóły, aby uzyskać dodatkowe informacje dotyczące wysyłki i zwrotów.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Grand Diplome Cooking Course Vol 2 1972 Menus How To Fry Pastry Roast Meat Stock

Sapphire Selections
  • (1709)
  • Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
    W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie mają zastosowania. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcej
US $11,50
Około44,19 zł
Stan:
Bardzo dobry
Condition as shown in photos. Hardcover. Very slight wear and aging to cover and pages. No markings ... Zobacz więcejinformacji o stanie
Wysyłka:
Bezpłatnie USPS Media MailTM.
Znajduje się w: Birmingham, Alabama, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pt, 27 wrz a Pn, 30 wrz do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 60 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca.
Płatności:
    

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 266807345102

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry
Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. Okładka bez wyraźnych uszkodzeń. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Minimalne ślady używania. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
Uwagi sprzedawcy
“Condition as shown in photos. Hardcover. Very slight wear and aging to cover and pages. No markings ...
Book Title
The Grand Diplome Cooking Course Vol 2
Book Series
The Grand Diplome Cooking Course
Narrative Type
Nonfiction
Publisher
Danberry Press
Original Language
English
Intended Audience
Young Adults, Adults
Publication Year
1972
Type
Cookbook
Format
Hardcover
Language
English
Era
1970s
Author
Anne Willan
Features
Illustrated
Genre
Cookbooks, Food & Drink
Country/Region of Manufacture
United States
Topic
Classic Recipes, Cooking, Culinary Arts, Culinary Techniques, Food
Number of Pages
140
ISBN
Does not apply

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Sapphire Selections

Sapphire Selections

100% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 3,2 tys.
Dołączył: sty 2005
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin
Selling unique found items to help fund my work at a nonprofit serving low income, at risk and disabled children in Birmingham, Alabama as well as my animal rescue efforts.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej

Opinie sprzedawców (1 620)