|Wystawione w kategorii:
Ten przedmiot sprzedał się w dniu Pt, 15 mar o 00:32.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Wine Science: Principles, Practice, Perception... by Jackson, Ronald S. Hardback

Stan:
Jak nowa
Excellent condition. No marks or notes.
Sprzedane za:
US $19,00
Około74,48 zł
Wysyłka:
US $7,09 (około 27,79 zł) Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: McKinney, Texas, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Wt, 28 maj a So, 1 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 14 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca, więc prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay.Dowiedz się więcejZarejestrowany jako prywatny sprzedawca
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 275081152709

Parametry przedmiotu

Stan
Jak nowa
Książka wygląda jak nowa choć była czytana. Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Okładka nie nosi widocznych śladów używania. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
Uwagi sprzedawcy
“Excellent condition. No marks or notes.”
Subject
Wine Making
ISBN
9780123790620
Publication Name
Wine Science : Principles, Practice, Perception
Item Length
11in
Publisher
Elsevier Science & Technology Books
Series
Food Science and Technology Ser.
Publication Year
2000
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
0.5in
Author
Ronald S. Jackson
Features
Revised
Item Width
8.5in
Item Weight
64.9 Oz
Number of Pages
645 Pages

O tym produkcie

Product Information

The second edition of Wine Science: Principles, Practice, Perception updates the reader with current processes and methods of wine science, including an analysis of the advantages and disadvantages of various new grape cultivar clones, wine yeast strains, and malolactic bacteria. It also addresses current research in wine consumption as related to health. The many added beautiful color photographs, graphs, and charts help to make the sophisticated techniques described easily understandable. This book is an essential part of a any library.

Product Identifiers

Publisher
Elsevier Science & Technology Books
ISBN-10
012379062x
ISBN-13
9780123790620
eBay Product ID (ePID)
9038278967

Product Key Features

Author
Ronald S. Jackson
Publication Name
Wine Science : Principles, Practice, Perception
Format
Hardcover
Language
English
Features
Revised
Series
Food Science and Technology Ser.
Publication Year
2000
Type
Textbook
Number of Pages
645 Pages

Dimensions

Item Length
11in
Item Height
0.5in
Item Width
8.5in
Item Weight
64.9 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tp548.J15 2000
Edition Description
Revised Edition
Edition Number
2
Reviews
The informative volume provides an up-to-date, clearly written and comprehensive account of wine science, and is therefore of value as an essential reference tool for students of enology and viticulture. It will also be of great value to grape growers, wine makers, and people interested in wine and its production.- CARBOHYDRATE POLYMERS (2005)
Table of Content
*Introduction*Grape Species and Varieties*Grapevine Structure and Function*Vineyard Practice*Site Selection and Climate*Chemical Constituents of Grapes and Wine*Fermentation*Postfermentation Treatments and Related Topics*Specific and Distinctive Wine Styles*Wine Laws, Authentication, and Geography*Sensory Perception and Wine Assessment*Wine, Health, and Food*Glossary*Index
Copyright Date
2000
Target Audience
Scholarly & Professional
Topic
Life Sciences / Microbiology, Beverages / Alcoholic / Wine, Agriculture / Enology & Viticulture, Food Science, Nutrition
Lccn
00-100487
Dewey Decimal
663/.2
Dewey Edition
21
Illustrated
Yes
Genre
Technology & Engineering, Cooking, Science, Medical

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

clmeltontx

clmeltontx

100% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 608

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
5.0
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej

Opinie sprzedawców (384)

a***r (282)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatnie 6 miesięcy
Zakup potwierdzony
Thank you!
Zobacz wszystkie opinie