Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Les saisons de la cuisine Recettes DE grand-mères E Thibaut-Comelade REF E29

Stan:
Bardzo dobry
Dostępne: 2
Cena:
EUR 12,69
Około54,70 zł
Wysyłka:
Nie ma wysyłki do: Stany Zjednoczone. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Estoublon, Francja
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Zwrot w ciągu 60 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 283094635132
Ostatnia aktualizacja: 30-03-2024 11:45:03 CET Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
Langue
Français
Sujet
Cuisine (général, référence)
Éditeur
Editions Singulières
Date de publication
2009
Format
Cartonné
ISBN
Non applicable

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

VIAUD Daniel
BROCANTE BROCANTE
Rue des Martins
04270 ESTOUBLON
France
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT0779118860
:liam-Emoc.liamg@ossimlad
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
intemporel

intemporel

95,6% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 7,1 tys.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.8
Przystępny koszt wysyłki
4.7
Szybkość wysyłki
4.7
Komunikacja
4.8
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (3 913)

p***c (692)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Très satisfait. Merci
d***l (260)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Parfait
d***v (5)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
the seller did communicate with me well, letting me know the reason for the delay in sending, which was fine..