Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Podręcznik oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia autorstwa Claudio Peri: nowy

Tekst oryginalny
The Extra-Virgin Olive Oil Handbook by Claudio Peri: New
Dostępny ostatni przedmiot
Stan:
Nowy
Ostatnia sztuka / Sprzedane: 1
Cena:
US $228,46
Około923,46 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Standard Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Sparks, Nevada, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Wt, 25 cze a So, 29 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 283475648116
Ostatnia aktualizacja: 18-06-2024 15:59:32 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Publication Date
2014-04-11
ISBN
1118460456
Book Title
Extra-Virgin Olive Oil Handbook
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Item Length
9.9 in
Publication Year
2014
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.9 in
Author
Claudio Peri
Genre
Technology & Engineering
Topic
Food Science
Item Weight
31.1 Oz
Item Width
6.9 in
Number of Pages
384 Pages

O tym produkcie

Product Information

According to European legislation, extra virgin is the top grade of olive oils. It has a superior level of health properties and flavour compared to virgin and refined olive oils.

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
1118460456
ISBN-13
9781118460450
eBay Product ID (ePID)
205614809

Product Key Features

Book Title
Extra-Virgin Olive Oil Handbook
Number of Pages
384 Pages
Language
English
Publication Year
2014
Topic
Food Science
Illustrator
Yes
Genre
Technology & Engineering
Type
Textbook
Author
Claudio Peri
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.9 in
Item Weight
31.1 Oz
Item Length
9.9 in
Item Width
6.9 in

Additional Product Features

Intended Audience
Scholarly & Professional
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
664.362
Lc Classification Number
Hd9490.5.O462
Copyright Date
2014

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Alibris, Inc.
Rob Lambert
2560 9th St
Ste 215
94710-2565 Berkeley, CA
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.sirbila@90_skoob_flah
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
AlibrisBooks

AlibrisBooks

98,5% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 1,8 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
4.9
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (463 038)

c***l (1005)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great transaction, definitely purchasing again from this seller, thank you!
a***i (112)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Just as described and shipped timely.
w***g (1302)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great seller, Fast transaction