Wysyłka i dostawaKliknij Zobacz szczegóły, aby uzyskać dodatkowe informacje dotyczące wysyłki i zwrotów.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Canning & Preserving For Dummies by Ward, Karen (Paperback)

AMA - BOOKS
  • (3889)
  • Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
US $10,90
Około41,48 zł
Stan:
Dobry
Satisfaction Guaranteed! 100% Money Back Guarantee.Book is in typical used-Good Condition. Will show ... Zobacz więcejinformacji o stanie
Ostatnia sztukaSprzedane: 7
Inni też oglądają ten przedmiot. Tyle osób dodało tę ofertę do obserwowanych: 5.
To jest popularny przedmiot. Sprzedało się już tyle sztuk: 7.
Wysyłka:
US $3,97 (około 15,11 zł) Economy Shipping.
Znajduje się w: Multiple Locations, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między So, 28 wrz a Cz, 3 paź do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca.
Płatności:
    

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 284144842958
Ostatnia aktualizacja: 14-09-2024 01:24:18 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry
Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są nieznaczne ślady używania, np. zadrapania, ale książka nie jest rozerwana i nie ma dziur. Przy książkach w twardej oprawie mogą brakować obwoluty. Większość stron jest nieuszkodzona tzn., że ewentualne zagięcia lub rozdarcia są sporadyczne, podkreślenia ołówkiem są minimalne i nie ma żadnych zaznaczeń markerem czy notatek na marginesach. Książka ma wszystkie strony. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
Uwagi sprzedawcy
“Satisfaction Guaranteed! 100% Money Back Guarantee.Book is in typical used-Good Condition. Will ...
Series
For Dummies
Cookery Topic
Canning
ISBN
9780764524714
Book Title
Canning and Preserving for Dummies®
Book Series
For Dummies Ser.
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Item Length
9.2 in
Publication Year
2003
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.6 in
Author
Karen Ward
Genre
Cooking
Topic
Methods / Canning & Preserving
Item Weight
13.8 Oz
Item Width
7.4 in
Number of Pages
264 Pages

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0764524712
ISBN-13
9780764524714
eBay Product ID (ePID)
2462647

Product Key Features

Book Title
Canning and Preserving for Dummies®
Number of Pages
264 Pages
Language
English
Publication Year
2003
Topic
Methods / Canning & Preserving
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Karen Ward
Book Series
For Dummies Ser.
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.6 in
Item Weight
13.8 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
7.4 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2003-101852
Dewey Edition
21
Dewey Decimal
641.4
Table Of Content
Introduction.Part I: Getting Started.Chapter 1: Everything You've Wanted to Know about Canning and Preserving, but Didn't Know Who to Ask.Chapter 2: Walk the Walk, Talk the Talk: The Language and Gear of Canning and Preserving.Chapter 3: On Your Mark, Get Set, Whoa!: The Road to Safe Canning and Preserving.Part II: Water-Bath Canning.Chapter 4: Come On In, the Water's Fine!: Water-Bath Canning.Chapter 5: Simply Fruit.Chapter 6: Sweet Spreads: Jams, Jellies, Marmalades, and More.Chapter 7: Condiments and Accompaniments: Chutneys, Relishes, and Sauces.Chapter 8: Pickle Me Timbers!Part III: Pressure Canning.Chapter 9: Don't Blow Your Top: Pressure Canning.Chapter 10: Preserving the Harvest: Just Vegetables.Chapter 11: Combining the Harvest: Soups, Sauces, and Beans.Part IV: Freezing.Chapter 12: Baby, It's Cold Inside!: Freezing Food.Chapter 13: Meals and Snacks in a Snap: Freezing Prepared Foods.Chapter 14: Savoring the Days of Summer: Freezing Fruits and Vegetables.Part V: Drying.Chapter 15: Dry, Light, and Nutritious: Drying Food.Chapter 16: Snacking on the Run: Drying Fruit.Part VI: The Part of Tens.Chapter 17: Ten (Or So) Troubleshooting Tips for Your Home-Canned Creations.Chapter 18: Ten (Or So) Sources for Canning and Preserving Supplies and Equipment.Appendix: Metric Conversion Guide.Index.
Synopsis
Juicy details on making your own jams and jellies, canned veggies, and dried snacks Enjoy delicious, do-it-yourself treats year-round - and they make great gifts! Putting up fruits and vegetables in your home is as easy as pie with this step-by-step guide to canning and preserving. With easy-to-follow recipes, up-to-date safety guidelines, and simple, fun techniques, you'll find everything you need to fill your pantry with savory, homemade fare. The Dummies Way Explanations in plain English "Get in, get out" information Icons and other navigational aids Tear-out cheat sheet Top ten lists A dash of humor and fun, Thought about canning and preserving your own food? Maybe you haven't given it a try because you believed it would be too involved. The truth is, today's methods and procedures for home-canning, freezing, and drying food are simpler and easier than ever. And now, with this easy-to-follow book, you'll get the information you need to can and preserve food safely. Canning and Preserving For Dummies makes putting up fruits and vegetables in your home as easy as pie. Featuring up-to-date safety guidelines and simple, fun techniques, this practical, friendly guide is for anyone who wants to enjoy delicious, do-it-yourself treats year-round-or even give them as gifts! You get all the juicy details on: Water-bath canning Pressure canning Freezing Drying Finding the right supplies and equipment Canning and Preserving For Dummies also features yummy, eas y-to-do recipes that include preparation times, cooking times, processing times, and the yield you should expect from your efforts. You'll see how to make everything from apple butter, pear-raspberry jam, and bread and butter pickles to chicken stock, tomatillo salsa, and white chili. You'll also discover how to: Know the acidity level of your food Pick and prepare fresh fruit Line your jars with liquid Create jams, jellies, and marmalades Preserve chutneys, relishes, and sauces Pickle vegetables Combine foods for convenience Select food for freezing Protect the life of your dried food Providing troubleshooting tips for home-canned creations, sources for locating equipment suppliers, a metric conversion guide, and definitions of preserving terms, Canning and Preserving For Dummies has just what you need to fill your pantry with savory homemade fare., Thought about canning and preserving your own food? Maybe you haven't given it a try because you believed it would be too involved. The truth is, today's methods and procedures for home-canning, freezing, and drying food are simpler and easier than ever. And now, with this easy-to-follow book, you'll get the information you need to can and preserve food safely. Canning and Preserving For Dummies makes putting up fruits and vegetables in your home as easy as pie. Featuring up-to-date safety guidelines and simple, fun techniques, this practical, friendly guide is for anyone who wants to enjoy delicious, do-it-yourself treats year-round--or even give them as gifts You get all the juicy details on: Water-bath canning Pressure canning Freezing Drying Finding the right supplies and equipment Canning and Preserving For Dummies also features yummy, eas y-to-do recipes that include preparation times, cooking times, processing times, and the yield you should expect from your efforts. You'll see how to make everything from apple butter, pear-raspberry jam, and bread and butter pickles to chicken stock, tomatillo salsa, and white chili. You'll also discover how to: Know the acidity level of your food Pick and prepare fresh fruit Line your jars with liquid Create jams, jellies, and marmalades Preserve chutneys, relishes, and sauces Pickle vegetables Combine foods for convenience Select food for freezing Protect the life of your dried food Providing troubleshooting tips for home-canned creations, sources for locating equipment suppliers, a metric conversion guide, and definitions of preserving terms, Canning and Preserving For Dummies has just what you need to fill your pantry with savory homemade fare.
LC Classification Number
TX601

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Ali Abd Elhamid
ADAM AFROTO
Egypt
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.liamg@438madaotorfa
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
AMA - BOOKS

AMA - BOOKS

96,4% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 26 tys.
Dołączył: lip 2018
AMA BOOKS specializes in selling used books, offering quick shipments and constantly striving for customer satisfaction. Thanks for viewing our Ebay store!

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
4.7
Przystępny koszt wysyłki
4.8
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.8
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (4 272)

  • f***l (1038)- Opinie wystawione przez kupującego.
    Ponad rok temu
    Zakup potwierdzony
    Thanks!
  • Zobacz wszystkie opinie