Zdjęcie 1 z 1
Zdjęcie 1 z 1
Wprowadzenie do ekonomii rolnictwa Jr. Penson, John B: Używane–
US $22,31
Około85,34 zł
Stan:
Dobry
Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są nieznaczne ślady używania, np. zadrapania, ale książka nie jest rozerwana i nie ma dziur. Przy książkach w twardej oprawie mogą brakować obwoluty. Większość stron jest nieuszkodzona tzn., że ewentualne zagięcia lub rozdarcia są sporadyczne, podkreślenia ołówkiem są minimalne i nie ma żadnych zaznaczeń markerem czy notatek na marginesach. Książka ma wszystkie strony. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego.
Wysyłka:
Bezpłatnie Standard Shipping.
Znajduje się w: Sparks, Nevada, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 26 wrz a Pn, 30 wrz do 43230
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 285000504953
Ostatnia aktualizacja: 15-09-2024 14:58:46 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- Book Title
- Introduction to Agricultural Economics
- Publication Date
- 2001-04-18
- Edition Number
- 3
- Pages
- 580
- ISBN
- 9780130195722
- Subject Area
- Technology & Engineering, Business & Economics
- Publication Name
- Introduction to Agricultural Economics
- Publisher
- Prentice Hall PTR
- Item Length
- 9.5 in
- Subject
- Industries / Agribusiness, Agriculture / General
- Publication Year
- 2001
- Type
- Textbook
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Item Height
- 1.1 in
- Item Weight
- 36 Oz
- Item Width
- 7.3 in
- Number of Pages
- 580 Pages
O tym produkcie
Product Identifiers
Publisher
Prentice Hall PTR
ISBN-10
0130195723
ISBN-13
9780130195722
eBay Product ID (ePID)
1925464
Product Key Features
Number of Pages
580 Pages
Language
English
Publication Name
Introduction to Agricultural Economics
Subject
Industries / Agribusiness, Agriculture / General
Publication Year
2001
Type
Textbook
Subject Area
Technology & Engineering, Business & Economics
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1.1 in
Item Weight
36 Oz
Item Length
9.5 in
Item Width
7.3 in
Additional Product Features
Edition Number
3
Intended Audience
College Audience
LCCN
00-069881
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
338.1
Table Of Content
I. INTRODUCTION. 1. What Is Agricultural Economics? 2. The U.S. Food and Fiber Industry. II. UNDERSTANDING CONSUMER BEHAVIOR. 3. Theory of Consumer Behavior. 4. Consumer Equilibrium and Market Demand. 5. Measurement and Interpretation of Elasticities. III. BUSINESS BEHAVIOR AND MARKET EQUILIBRIUM. 6. Assessing Business Performance. 7. Introduction to Production and Resource Use. 8. Economics of Input Substitution. 9. Economics of Product Substitution. 10. Market Equilibrium and Product Price: Perfect Competition. 11. Market Equilibrium and Product Price: Imperfect Competition. IV. GOVERNMENT IN THE FOOD AND FIBER INDUSTRY. 12. Government Intervention in Agriculture. 13. Supporting Farm Prices and Incomes. V. MACROECONOMICS OF AGRICULTURE. 14. Product Markets and National Output. 15. Consequences of Business Fluctuations. 16. Money, Money Markets, and Monetary Policy. 17. Fiscal Policy and Budget Deficits. 18. Macroeconomic Policy and Agriculture. VI. INTERNATIONAL AGRICULTURAL TRADE. 19. Agriculture and International Trade. 20. Exchange Rates and Agricultural Trade. 21. Why Nations Trade. 22. Agricultural Trade Policy. 23. Emerging Issues in Agricultural Trade: The Formation of Preferential Trading Arrangements.
Synopsis
This textbook provides a systematic introduction to the major concepts and issues in economics, specifically as they relate to agriculture. Focusing on the decisions made by consumers and producers of food and fiber products, it covers microeconomic aspects, sector performance, market equilibrium, g, For Introduction to Agricultural Economics courses at the freshman/sophomore undergraduate level. This jargon-free text provides beginning agriculture students with a readable, systematic understanding of the basic concepts and issues in economics as they relate to the food and fiber industry a major segment of the U.S. economy. Covering the entire scope of key economic principles and their application to the food and fiber system, it traces major microeconomic, macroeconomic, and global forces influencing the decisions of producers and consumers of food and fiber products, and focuses on the leading problems and issues confronting this important industry today.
LC Classification Number
HD1415.P374 2002
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
Alibris, Inc.
Rob Lambert
2560 9th St
Ste 215
94710-2565 Berkeley, CA
United States
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (473 584)
- 5***e (306)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyGreat buy & fast shipping. Thanks
- e***e (412)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyBook exactly as described. I highly recommend this seller. Thanks!
- i***r (1610)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyAll five stars! Thank you.