|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Michael Ruhlman Ratio (Paperback) Ruhlman's Ratios

Another great item from Rarewaves | Free delivery!
Stan:
Nowy
Dostępne: ponad 10
Cena:
AU $20,99
Około54,56 zł
Wysyłka:
Nie ma wysyłki do: Stany Zjednoczone. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: GU14 0GT, Wielka Brytania
Dostawa:
Czas zmienny
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 285660369490
Ostatnia aktualizacja: 25-05-2024 00:55:20 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Publication Name
Ratio
Title
Ratio
EAN
9781416571728
ISBN
9781416571728
Release Year
2010
Release Date
02/10/2010
Item Length
140mm
Subtitle
The Simple Codes Behind the Craft of Everyday Cooking
ISBN-10
1416571728
Country/Region of Manufacture
US
Series
Ruhlman's Ratios
UPC
9781416571728
Publication Year
2010
Format
Paperback
Language
English
Book Title
Ratio: the Simple Codes Behind the Craft of Everyday Cooking
Item Height
214mm
Author
Michael Ruhlman
Publisher
Simon & Schuster
Genre
Cookbooks
Item Width
140mm
Item Weight
229g
Number of Pages
272 Pages

O tym produkcie

Product Information

Michael Ruhlman's groundbreaking New York Times bestseller takes us to the very truth of cooking: it is not about recipes but rather about basic ratios and fundamental techniques that makes all food come together, simply. When you know a culinary ratio, it's not like knowing a single recipe, it's instantly knowing a thousand. Why spend time sorting through the millions of cookie recipes available in books, magazines, and on the Internet? Isn't it easier just to remember 1-2-3? That's the ratio of ingredients that always make a basic, delicious cookie dough: 1 part sugar, 2 parts fat, and 3 parts flour. From there, add anything you want-chocolate, lemon and orange zest, nuts, poppy seeds, cinnamon, cloves, nutmeg, almond extract, or peanut butter, to name a few favorite additions. Replace white sugar with brown for a darker, chewier cookie. Add baking powder and/or eggs for a lighter, airier texture. Ratios are the starting point from which a thousand variations begin. Ratios are the simple proportions of one ingredient to another. Biscuit dough is 3:1:2-or 3 parts flour, 1 part fat, and 2 parts liquid. This ratio is the beginning of many variations, and because the biscuit takes sweet and savory flavors with equal grace, you can top it with whipped cream and strawberries or sausage gravy. Vinaigrette is 3:1, or 3 parts oil to 1 part vinegar, and is one of the most useful sauces imaginable, giving everything from grilled meats and fish to steamed vegetables or lettuces intense flavor. Cooking with ratios will unchain you from recipes and set you free. With thirty-three ratios and suggestions for enticing variations, Ratio is the truth of cooking: basic preparations that teach us how the fundamental ingredients of the kitchen-water, flour, butter and oils, milk and cream, and eggs-work. Change the ratio and bread dough becomes pasta dough, cakes become muffins become popovers become crepes. As the culinary world fills up with overly complicated recipes and never-ending ingredient lists, Michael Ruhlman blasts through the surplus of information and delivers this innovative, straightforward book that cuts to the core of cooking. Ratio provides one of the greatest kitchen lessons there is-and it makes the cooking easier and more satisfying than ever.

Product Identifiers

Publisher
Simon & Schuster
ISBN-13
9781416571728
eBay Product ID (ePID)
96323802

Product Key Features

Book Title
Ratio: the Simple Codes Behind the Craft of Everyday Cooking
Author
Michael Ruhlman
Format
Paperback
Language
English
Publication Year
2010
Genre
Cookbooks
Number of Pages
272 Pages

Dimensions

Item Height
214mm
Item Width
140mm
Item Weight
229g

Additional Product Features

Title_Author
Michael Ruhlman
Country/Region of Manufacture
United States

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

RAREWAVES.COM LIMITED
Brad Aspess
Unit 145, The Light Box
111 Power Road
London
London
W4 5PY
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.sevawerar@teltuo-yabe
Numer VAT (NIP):
  • GB 864 1548 11
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 05540102
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Rarewaves Outlet

Rarewaves Outlet

98,2% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 3,4 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.8
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 354 589)

i***r (117)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Item as described cheers
i***r (117)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
item as described cheers
i***i (57)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Perfect quality and super fast postage. Thank you⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️