|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Fabrizio Casucci The Perfect Pizza Dough Pizza as a Profession (Paperback)

Another great item from Rarewaves | Free delivery!
Stan:
Nowy
Dostępne: ponad 10 / Sprzedane: 1
Cena:
AU $64,34
Około168,07 zł
Wysyłka:
Nie ma wysyłki do: Stany Zjednoczone. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: GU14 0GT, Wielka Brytania
Dostawa:
Czas zmienny
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 285674555383
Ostatnia aktualizacja: 25-05-2024 08:30:23 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Publication Name
The Perfect Pizza Dough Pizza as a Profession
Title
The Perfect Pizza Dough Pizza as a Profession
ISBN-10
8831672711
EAN
9788831672719
ISBN
9788831672719
Genre
Food & Drink
Release Date
07/05/2020
Release Year
2020
Item Length
203mm
UPC
9788831672719
Publication Year
2020
Format
Paperback
Language
English
Book Title
The Perfect Pizza Dough Pizza As a Profession
Item Height
254mm
Author
Fabrizio Casucci
Publisher
Youcanprint
Topic
Cooking
Item Width
203mm
Item Weight
408g
Number of Pages
144 Pages

O tym produkcie

Product Information

The dough is undoubtedly the most important element to making a good quality pizza, however, it is vital that the dough is treated correctly and that the fundamental steps of proper maturation and leavening are respected. The maturation of the dough is the result of a process known as enzymatic hydrolysis , but what are the enzymes that intervene in the splitting of complex parts thus enabling them to be more easily assimilated by the body? What techniques must we adopt to achieve this result? Is it better to use a direct or an indirect dough method? Can we get dough maturation at room temperature? Teaching the art of pizza, as well as practicing it as a profession, has led me to translate one of my books. I wanted to give concrete answers to these kinds of questions. My approach takes into account the science based biochemical aspects of dough making and combines it with loads of useful practical advice. A whole chapter has been dedicated to recipes for dough preparation, both direct and indirect methods, combined with specific maturation techniques. If pizza is not only a job but also a passion, it is not possible to stop at what you know, you have to continue to study, discover new techniques and improve yourself

Product Identifiers

Publisher
Youcanprint
ISBN-13
9788831672719
eBay Product ID (ePID)
8046415286

Product Key Features

Book Title
The Perfect Pizza Dough Pizza As a Profession
Author
Fabrizio Casucci
Format
Paperback
Language
English
Topic
Cooking
Publication Year
2020
Number of Pages
144 Pages

Dimensions

Item Height
254mm
Item Width
203mm
Item Weight
408g

Additional Product Features

Title_Author
Fabrizio Casucci

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

RAREWAVES.COM LIMITED
Brad Aspess
Unit 145, The Light Box
111 Power Road
London
London
W4 5PY
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.sevawerar@teltuo-yabe
Numer VAT (NIP):
  • GB 864 1548 11
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 05540102
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Rarewaves Outlet

Rarewaves Outlet

98,2% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 3,4 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.8
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 356 625)

i***5 (250)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great product Great service Very happy
Zobacz wszystkie opinie