Zdjęcie 1 z 1
Fabrizio Casucci The Perfect Pizza Dough Pizza as a Profession (Paperback)
Another great item from Rarewaves | Free delivery!
Stan:
Dostępne: ponad 10 / Sprzedane: 1
Wysyłka:
Znajduje się w: GU14 0GT, Wielka Brytania
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Płatności:
Kupuj bez obaw
Informacje o sprzedawcy
- 98,2% opinii pozytywnych
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 285674555383
Ostatnia aktualizacja: 25-05-2024 08:30:23 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- Publication Name
- The Perfect Pizza Dough Pizza as a Profession
- Title
- The Perfect Pizza Dough Pizza as a Profession
- ISBN-10
- 8831672711
- EAN
- 9788831672719
- ISBN
- 9788831672719
- Genre
- Food & Drink
- Release Date
- 07/05/2020
- Release Year
- 2020
- Item Length
- 203mm
- UPC
- 9788831672719
- Publication Year
- 2020
- Format
- Paperback
- Language
- English
- Book Title
- The Perfect Pizza Dough Pizza As a Profession
- Item Height
- 254mm
- Publisher
- Youcanprint
- Topic
- Cooking
- Item Width
- 203mm
- Item Weight
- 408g
- Number of Pages
- 144 Pages
O tym produkcie
Product Information
The dough is undoubtedly the most important element to making a good quality pizza, however, it is vital that the dough is treated correctly and that the fundamental steps of proper maturation and leavening are respected. The maturation of the dough is the result of a process known as enzymatic hydrolysis , but what are the enzymes that intervene in the splitting of complex parts thus enabling them to be more easily assimilated by the body? What techniques must we adopt to achieve this result? Is it better to use a direct or an indirect dough method? Can we get dough maturation at room temperature? Teaching the art of pizza, as well as practicing it as a profession, has led me to translate one of my books. I wanted to give concrete answers to these kinds of questions. My approach takes into account the science based biochemical aspects of dough making and combines it with loads of useful practical advice. A whole chapter has been dedicated to recipes for dough preparation, both direct and indirect methods, combined with specific maturation techniques. If pizza is not only a job but also a passion, it is not possible to stop at what you know, you have to continue to study, discover new techniques and improve yourself
Product Identifiers
Publisher
Youcanprint
ISBN-13
9788831672719
eBay Product ID (ePID)
8046415286
Product Key Features
Book Title
The Perfect Pizza Dough Pizza As a Profession
Format
Paperback
Language
English
Topic
Cooking
Publication Year
2020
Number of Pages
144 Pages
Dimensions
Item Height
254mm
Item Width
203mm
Item Weight
408g
Additional Product Features
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
RAREWAVES.COM LIMITED
Brad Aspess
Unit 145, The Light Box
111 Power Road
London
London
W4 5PY
United Kingdom
Numer VAT (NIP):
- GB 864 1548 11
Numer rejestracyjny (REGON):
- 05540102
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 285674555383
Ostatnia aktualizacja: 25-05-2024 08:30:23 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Wysyłka i obsługa
Sprzedawca nie wysyła do: Stany Zjednoczone
Lokalizacja przedmiotu:
GU14 0GT, Wielka Brytania
Wysyłka do:
Cały świat
Wykluczenia:
Afganistan, Austria, Białoruś, Brazylia, Chile, Francja, Hiszpania, Holandia, Irlandia, Izrael, Jemen, Kanada, Libia, Meksyk, Nauru, Niemcy, Rosja, Somalia, Stany Zjednoczone, Szwajcaria, Ukraina, Wielka Brytania, Włochy
Czas na wysłanie |
---|
Zwykle wysyłam przesyłkę w ciągu 4 dni roboczych po otrzymaniu rozliczonej płatności. |
Podatki |
---|
Podczas realizacji transakcji mogą zostać naliczone podatki. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej o płaceniu podatku za zakupy na eBay. |
Podatek od sprzedaży dla przedmiotu nr 285674555383
Podatek od sprzedaży dla przedmiotu nr 285674555383
Sprzedawca nalicza podatek od sprzedaży dla przedmiotów wysyłanych do następujących stanów:
Stan | Stawka podatku od sprzedaży |
---|
Warunki zwrotów
Szczegóły warunków zwrotów |
---|
W przypadku tego przedmiotu sprzedawca nie przyjmuje zwrotów. |
Szczegóły dotyczące płatności
Formy płatności
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (1 356 625)
Ten przedmiot (1)
Wszystkie przedmioty (1 356 625)
i***5 (250)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great product
Great service
Very happy
4***4 (12)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
A++
o***2 (810)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Vinyl arrived safely. Very reliable service.
9***i (172)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Item wss as described. Would use seller again. Thank you.