Sprzedawca jest nieobecny do 23-09-2024. Jeśli kupisz przedmiot, przygotuj się na opóźnienie w wysyłce.
Wysyłka i dostawaKliknij Zobacz szczegóły, aby uzyskać dodatkowe informacje dotyczące wysyłki i zwrotów.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Makaron: pyszne przepisy na włoskie ulubione autorstwa Academia Barilla - Nowy

Tekst oryginalny
Pasta: Delicious Recipes for Italian Favorites by Academia Barilla - New
extra-wholesale
  • (2230)
  • Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
US $18,99
Około72,64 zł
Stan:
Nowy
Wysyłka:
Bezpłatnie Expedited Shipping.
Znajduje się w: Buffalo, New York, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Śr, 25 wrz a Cz, 26 wrz do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca.
Płatności:
    

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 285682212866

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Publication Name
Taunton Press, Incorporated
ISBN
9781627100458
Book Title
Pasta : Delicious Recipes for Italian Favorites
Publisher
Taunton Press, Incorporated
Item Length
6.1 in
Publication Year
2013
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.5 in
Author
Academia Barilla
Genre
Cooking
Topic
General, Specific Ingredients / Pasta, Regional & Ethnic / Italian
Item Weight
7.4 Oz
Item Width
4.8 in
Number of Pages
96 Pages

O tym produkcie

Product Identifiers

Publisher
Taunton Press, Incorporated
ISBN-10
1627100458
ISBN-13
9781627100458
eBay Product ID (ePID)
160102272

Product Key Features

Book Title
Pasta : Delicious Recipes for Italian Favorites
Number of Pages
96 Pages
Language
English
Publication Year
2013
Topic
General, Specific Ingredients / Pasta, Regional & Ethnic / Italian
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Academia Barilla
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.5 in
Item Weight
7.4 Oz
Item Length
6.1 in
Item Width
4.8 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Table Of Content
Pasta, great recipes for Italian favorites Seafood Bavette Bavette with Jumbo Shrimp Noodles with Swordfish Bucatini alla Amatriciana Bucatini with Pecorino and Pepper Bucatini with Cuttlefish and Peas Castellane with Artichokes and Pecorino Castellane with Dogfish and Olives Conchiglioni with Sicilian-Style Pesto Farfalle with Eggplant Sauce Fusilli with Salmon and Cherry Tomatoes Fusilli with Speck and Radicchio Fusilli with Arugula Pesto Semolina Gnocchi With Ricotta Fusilli Pasta Salad with Vegetables and Squid Linguine with Fava Beans, Olives and Hake Maccheroncini with Shrimp Mezze Maniche Rigate with Seafood and Mushrooms Bucatini with Sardines Penne Lisce with Squash and Pancetta Penne all'Arrabbiata Penne with Asparagus Pennette with Pumpkin Reginette with Mushrooms Rigatoni alla Norma Sedani with Parma Ham Spaccatelle with Mushrooms, Bresaola and Arugula Spaghetti alla Carbonara Spaghetti with Clams Spaghetti with Radicchio and King Prawns Tartar Whole-Grain Spaghetti with Prawns Tagliatelle alla Bolognese Tagliolini with Truffles Tonnarelli with Scampi Whole-Grain Tortiglioni with Caprino and Dried Tomatoes Tortiglioni with Artichokes, Prosciutto, and Tuscan Pecorino Trenette with Zucchini and Smoked Swordfish Trofie with Pesto Vermicelli with Tomato Sauce Vermicelli alla Gricia
Synopsis
Direct from Italy's best chefs and finest cooks, here are authentic recipes that have been treasured and passed down for generations. Home cooks will want the whole series, so they can create mouthwatering Italian favorites right in their own kitchens. Here are recipes for every course and occasion, to mix and match for delectable dining: sample the fresh basil and tomato pestos in Main Courses ; try your hand at panzanella or sweet oranges tossed with fennel in recipes from Salads . Pasta features dishes with every shape and size of al dente deliciousness, and Breads is a whole North End Italian bakery case in a single volume. Discover mouthwatering Italian vegetarian dishes in Fresh Italian, or, at the other end of the spectrum, dig into Desserts for cookies, tortes, and to-die-for rich Italian sweets. Each recipe is developed and tested in the test kitchens of the Academia Barilla's own cooking Institute, and each easy-to-prepare dish is bursting with the rich, satisfying flavors of Italy.

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

John Saffire dba Robert A. Zimmerman
John Saffire
, NY
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.oohay@12elaselohwe
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
extra-wholesale

extra-wholesale

100% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 6,3 tys.
Dołączył: kwi 2011
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 707)