Skończył się zapas tego przedmiotu.
Wysyłka i dostawaKliknij Zobacz szczegóły, aby uzyskać dodatkowe informacje dotyczące wysyłki i zwrotów.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Claudio Peri The Extra-Virgin Olive Oil Handbook (Hardback)

Another great item from Rarewaves | Free UK delivery
Rarewaves Outlet
  • (1223801)
  • Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
GBP 198,00
Około1 008,64 zł
Stan:
Nowy
Wysyłka:
Nie ma wysyłki do: Stany Zjednoczone.
Znajduje się w: GU14 0GT, Wielka Brytania
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
    

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 285715991512
Ostatnia aktualizacja: 28-06-2024 09:23:28 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Book Title
The Extra-Virgin Olive Oil Handbook
Title
The Extra-Virgin Olive Oil Handbook
EAN
9781118460450
ISBN
9781118460450
Release Date
11/04/2014
Release Year
2014
Item Length
170mm
Country/Region of Manufacture
US
Genre
Technology & Engineering
Contributor
Claudio Peri (Edited by)
Publication Year
2014
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
The Extra-Virgin Olive Oil Handbook
Item Height
254 mm
Author
Claudio Peri
Publisher
John Wiley & Sons INC International Concepts
Subject
Engineering & Technology
Item Weight
856 g
Item Width
177 mm
Number of Pages
380 Pages

O tym produkcie

Product Information

According to European legislation, extra virgin is the top grade of olive oils. It has a superior level of health properties and flavour compared to virgin and refined olive oils. Mediterranean countries still produce more than 85% of olive oil globally, but the constant increase of demand for extra virgin olive oil has led to new cultivation and production in other areas of the world, including California, Australia, China, South Africa and South America. At the same time, olive oil?s sensory properties and health benefits are increasingly attracting the attention and interest of nutritionists, food processors, manufacturers and food services. Progress and innovation in olive cultivation, harvesting and milling technologies as well as in oil handling, storage and selling conditions make it possible to achieve even higher quality levels than those stipulated for extra virgin oils. As a consequence, a new segment ? excellent extra virgin olive oils ? is increasingly attracting the attention of the market and earning consumers? preference. The Extra-Virgin Olive Oil Handbook provides a complete account of olive oil?s composition, health properties, quality, and the legal standards surrounding its production. The book is divided into convenient sections focusing on extra virgin olive oil as a product, the process by which it is made, and the process control system through which its quality is assured. An appendix presents a series of tables and graphs with useful data, including conversion factors, and the chemical and physical characteristics of olive oil. This book is aimed at people involved in the industrial production as well as in the marketing and use of extra virgin olive oil who are looking for practical information, which avoids overly academic language, but which is still scientifically and technically sound. The main purpose of the handbook is to guide operators involved in the extra virgin olive oil chain in making the most appropriate decisions about product quality and operating conditions in the production and distribution processes. To these groups, the most important questions are practical ones of why, how, how often, how much will it cost, and so on. The Extra-Virgin Olive Oil Handbook will provide the right answers to these key practical considerations, in a simple, clear yet precise and up-to-date way.

Product Identifiers

Publisher
John Wiley & Sons INC International Concepts
ISBN-13
9781118460450
eBay Product ID (ePID)
209345663

Product Key Features

Number of Pages
380 Pages
Language
English
Publication Name
The Extra-Virgin Olive Oil Handbook
Publication Year
2014
Subject
Engineering & Technology
Type
Textbook
Author
Claudio Peri
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
254 mm
Item Weight
856 g
Item Width
177 mm

Additional Product Features

Editor
Claudio Peri
Country/Region of Manufacture
United States

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

RAREWAVES.COM LIMITED
Brad Aspess
Unit 145, The Light Box
111 Power Road
London
London
W4 5PY
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.sevawerar@teltuo-yabe
Numer VAT (NIP):
  • GB 864 1548 11
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 05540102
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Numer CRN:
  • 05540102
Rarewaves Outlet

Rarewaves Outlet

98,2% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 3,7 mln
Dołączył: paź 2006
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin
Here at Rarewaves we offer a wide range of entertainment items including DVDs, CDs, Video Games & Books. All items are brand new, 100% official, bought direct from the UK supplier.All orders are sent ...
Zobacz więcej

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy
Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.8
Komunikacja
4.8
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 452 166)