|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Włoska klasyka redakcji Cook's Illustrated Magazine (2002, twarda okładka)

Tekst oryginalny
Italian Classics by Cook's Illustrated Magazine Editors (2002, Hardcover)
Stan:
Bardzo dobry
Used but not abused. Very clean. Great condition
Cena:
US $14,95
Około60,06 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Carriere, Mississippi, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pt, 14 cze a Pn, 17 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci sprzedawca. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 295714113157
Ostatnia aktualizacja: 01-09-2023 17:33:22 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry
Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. Okładka bez wyraźnych uszkodzeń. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Minimalne ślady używania. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
Uwagi sprzedawcy
“Used but not abused. Very clean. Great condition”
Narrative Type
Nonfiction
Country
United States
Features
Illustrated
Original Language
English
Country/Region of Manufacture
United States
Modified Item
No
ISBN
9780936184586
EAN
9780936184586
Book Title
Italian Classics
Book Series
Best Recipe Ser.
Item Length
11.1 in
Publisher
America's Test Kitchen
Publication Year
2002
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1.4 in
Author
Cook's Illustrated Magazine Editors
Genre
Cooking
Topic
General, Regional & Ethnic / Italian
Item Width
8.6 in
Item Weight
46.7 Oz
Number of Pages
481 Pages

O tym produkcie

Product Information

Favorite Italian dishes updated for the home cook. What's the best way to prevent ricotta cheesecake from becoming watery? Is there a trick for coaxing more flavor from basil when making pesto? Does bread flour self-raising flour make better pizza dough? In an exhaustive effort to answer these questions and hundreds more, the editors of "Cook's Illustrated" magazine have conducted hundreds of kitchen tests. The result is "Italian Classics", a 496-page award-winning cookbook packed with recipes, food tastings, equipment testings, and cooking tips straight from the Cook's Illustrated test kitchen. Designed with the home cook in mind, this collection of classic Italian recipes has been stripped to the bone and then reworked, updated, and improved so that each recipe is as close to foolproof as we can make it. More than 300 recipes cover the wide range of Italian home cooking, from Tuscan pork roast, and risotto, to tomato and bread soup, vegetable lasagne, and strawberries with balsamic vinegar. Learn to cook less well-known regional recipes such as steak Fiorentina, baked peaches stuffed with amaretti, and stracotto, an Italian pot roast. "Italian Classics" also contains more than 225 illustrations that will show you techniques such as how to peel garlic cloves quickly, how to roll out pasta dough, and how to assemble tiramisu. The book also includes dozens of no-nonsense equipment ratings and taste tests of supermarket ingredients. Find out why American pastas are every bit as good as Italian brands, which grater makes quick work of Parmesan cheese, and which electronic scale is our "best buy". You will also learn which type of pork chop - centre-cut or rib - is best for cooking and what the difference is between pancetta and bacon.

Product Identifiers

Publisher
America's Test Kitchen
ISBN-10
0936184582
ISBN-13
9780936184586
eBay Product ID (ePID)
2630837

Product Key Features

Book Title
Italian Classics
Author
Cook's Illustrated Magazine Editors
Format
Hardcover
Language
English
Topic
General, Regional & Ethnic / Italian
Book Series
Best Recipe Ser.
Publication Year
2002
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Number of Pages
481 Pages

Dimensions

Item Length
11.1 in
Item Height
1.4 in
Item Width
8.6 in
Item Weight
46.7 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx723.I788 2002
Copyright Date
2002
Target Audience
Trade
Lccn
2003-272680
Dewey Decimal
641.5945
Dewey Edition
22

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Richard Zorek
Zorek Richards
, MS
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Emoc.liamg@sdrahcirkeroz
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
South Mississippi Trading Post

South Mississippi Trading Post

99,8% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 9,2 tys.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (4 165)

x***x (3512)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Good transaction.
e***a (44)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
A++++++ seller Item as described
o***e (3403)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Excellent service thank you