Zdjęcie 1 z 9
Zdjęcie 1 z 9
La Nouvelle Patisserie : The Art and Science of Making Beautiful Pastries and...
US $12,00
Około45,95 zł
Stan:
Dobry
Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są nieznaczne ślady używania, np. zadrapania, ale książka nie jest rozerwana i nie ma dziur. Przy książkach w twardej oprawie mogą brakować obwoluty. Większość stron jest nieuszkodzona tzn., że ewentualne zagięcia lub rozdarcia są sporadyczne, podkreślenia ołówkiem są minimalne i nie ma żadnych zaznaczeń markerem czy notatek na marginesach. Książka ma wszystkie strony. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego.
Wysyłka:
US $6,13 (około 23,47 zł) USPS Media MailTM.
Znajduje się w: Tampa, Florida, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Wt, 24 wrz a Cz, 26 wrz do 43230
Zwroty:
Zwroty nie są przyjmowane.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 296167025291
Ostatnia aktualizacja: 14-03-2024 10:26:52 CET Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- ISBN
- 9780670815500
- Book Title
- Nouvelle Patisserie : the Art and Science of Making Beautiful Pastries and Desserts
- Publisher
- Penguin Publishing Group
- Item Length
- 1 in
- Publication Year
- 1988
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Item Height
- 1 in
- Genre
- Cooking, Fiction
- Topic
- Courses & Dishes / Desserts, General
- Item Weight
- 21 Oz
- Item Width
- 1 in
- Number of Pages
- 288 Pages
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej