|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Cheese, Wine, and Bread: Discovering the Magic of Fermentation in England, Ital

Stan:
Bardzo dobry
Cena:
GBP 5,95
Około30,22 zł
Wysyłka:
GBP 8,99 (około 45,66 zł) Wysyłka standardowa. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: South East, Wielka Brytania
Dostawa:
Szacowana między Cz, 20 cze a Wt, 9 lip do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Sprzedawca wysyła przedmiot w ciągu 1 dnia po otrzymaniu rozliczonej płatności.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 296263689016
Ostatnia aktualizacja: 28-03-2024 03:29:28 CET Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
Title
Cheese, Wine, and Bread: Discovering the Magic of Fermentation i
ISBN
9780062984531
Publication Year
2021
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Cheese, Wine, and Bread: Discovering the Magic of Fermentation in England, Italy, and France
Item Height
229mm
Author
Katie Quinn
Publisher
HarperCollins INC International Concepts
Genre
Food & Drink
Topic
Travel Writing
Item Width
178mm
Item Weight
1057g
Number of Pages
384 Pages

O tym produkcie

Product Information

Open-hearted and buoyant, the book weaves together her hands-on experiences in Europe and introduces us to a rich cast of people who make, sell and care about these traditions. -Jenny Linford, author of The Missing Ingredient In this delightful, full-color tour of France, England, and Italy, YouTube star Katie Quinn shares the stories and science behind everyone's fermented favorites-cheese, wine, and bread-along with classic recipes. Delicious staples of a great meal, bread, cheese, and wine develop their complex flavors through a process known as fermentation. Katie Quinn spent months as an apprentice with some of Europe's most acclaimed experts to study the art and science of fermentation. Visiting grain fields, vineyards, and dairies, Katie brings the stories and science of these foods to the table, explains the process of each craft, and introduces the people behind them. What will keep readers glued to the book like a suspense novel is Katie's personal journey as an expat discovering herself abroad; Katie's vulnerability will turn readers into fans, and they'll finish the book feeling like they're her best friends, trusted with her innermost revelations. In England, Katie becomes a cheesemonger at Neal's Yard Dairy, London's preeminent cheese shop-the beginning of a journey that takes her from a goat farm in rural Somerset to a nationwide search for innovating dairy gurus. In Italy, Katie offers an inside look at Italian winemaking with the Comellis at their family-owned vineyard in Northeast Italy and witnesses the diversity of vintners as she makes her way around Italy. In France, Katie meets the reigning queen of bread, Apollonia Poilane of Paris' famed Poilane Bakery, apprentices at boulangeries in Paris learning the ins and outs of sourdough, and travels the country to uncover the present and future of French bread. Part artisanal survey, part travelogue, and part cookbook, featuring watercolor illustrations and gorgeous photographs, Cheese, Wine, and Bread is an outstanding gastronomic tour for foodies, cooks, artisans, and armchair travelers alike.

Product Identifiers

Publisher
HarperCollins INC International Concepts
ISBN-13
9780062984531
eBay Product ID (ePID)
7049050903

Product Key Features

Book Title
Cheese, Wine, and Bread: Discovering the Magic of Fermentation in England, Italy, and France
Author
Katie Quinn
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Travel Writing
Publication Year
2021
Genre
Food & Drink
Number of Pages
384 Pages

Dimensions

Item Height
229mm
Item Width
178mm
Item Weight
1057g

Additional Product Features

Title_Author
Katie Quinn
Country/Region of Manufacture
United States

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

WRAP Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT60358080080
:liam-Emoc.aidemtumahab@yabe
Numer VAT (NIP):
  • GB 724498118
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 03800600
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Numer CRN:
  • 03800600
baham_books

baham_books

99,1% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 8,8 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (2 883 099)

s***h (328)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great pond handbook...👍
m***c (415)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
A good book at a good price.
m***c (415)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Good book, good value, no problems