|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Cheddar: A Journey to the Heart of America's Most Iconic Cheese By Gordon Edgar

Stan:
Bardzo dobry
Cena:
GBP 9,39
Około47,06 zł
Wysyłka:
GBP 8,99 (około 45,06 zł) Wysyłka standardowa. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: South East, Wielka Brytania
Dostawa:
Szacowana między Pn, 10 cze a Cz, 27 cze do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Sprzedawca wysyła przedmiot w ciągu 1 dnia po otrzymaniu rozliczonej płatności.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 296268427381
Ostatnia aktualizacja: 04-03-2024 09:00:22 CET Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
Title
Cheddar: A Journey to the Heart of America's Most Iconic Cheese
ISBN
9781603585651
Publication Year
2015
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Cheddar: a Journey to the Heart of America's Most Iconic Cheese
Item Height
229mm
Author
Gordon Edgar
Publisher
Chelsea Green Pharmacy Publishing Co
Topic
Cooking by Ingredient
Item Width
152mm
Number of Pages
224 Pages

O tym produkcie

Product Information

One of the oldest, most ubiquitous, and beloved cheeses in the world, the history of cheddar is a fascinating one. Over the years it has been transformed, from a painstakingly handmade wheel to a rindless, mass-produced block, to a liquefied and emulsified plastic mass untouched by human hands. The Henry Fordism of cheddar production in many ways anticipated the advent of industrial agriculture. They don't call it American Cheese for nothing. Cheddar is one man's picaresque journey to find out what a familiar food can tell us about ourselves. Cheddar may be appreciated in almost all American homes, but the advocates of the traditional wheel versus the processed slice often have very different ideas about food. Since cheddar--with its diversity of manufacturing processes and tastes--is such a large umbrella, it is the perfect food through which to discuss many big food issues that face our society. More than that, though, cheddar actually holds a key to understanding not only issues surrounding food politics, but also some of the ways we think of our cultural identity. Cheddar, and its offshoots, has something to tell us about this country: the way people rally to certain cheddars but not others; the way they extol or denounce the way others eat it; the role of the commodification of a once-artisan cheese and the effect that has on rural communities. The fact that cheddar is so common that it is often taken for granted means that examining it can lead us to the discovery of usually unspoken truths. Author Gordon Edgar (Cheesemonger: A Life on the Wedge) is well equipped to take readers on a tour through the world of cheddar. For more than fifteen years he has worked as an iconoclastic cheesemonger in San Francisco, but his sharp talent for observation and social critique were honed long before then, in the world of 'zines, punk rock, and progressive politics. His fresh perspectives on such a seemingly common topic are as thought provoking as they are entertaining.

Product Identifiers

Publisher
Chelsea Green Pharmacy Publishing Co
ISBN-13
9781603585651
eBay Product ID (ePID)
222925091

Product Key Features

Book Title
Cheddar: a Journey to the Heart of America's Most Iconic Cheese
Author
Gordon Edgar
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Cooking by Ingredient
Publication Year
2015
Number of Pages
224 Pages

Dimensions

Item Height
229mm
Item Width
152mm

Additional Product Features

Title_Author
Gordon Edgar
Country/Region of Manufacture
United States

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

WRAP Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT60358080080
:liam-Emoc.aidemtumahab@yabe
Numer VAT (NIP):
  • GB 724498118
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 03800600
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
baham_books

baham_books

99,1% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 8,8 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (2 867 678)

b***l (3144)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Very good. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
d***- (16)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
The book was in wonderful condition. Very fast free delivery.
c***9 (466)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Excellent, item as described. Fast delivery A+++