Sprzedawca zakończył tę ofertę sprzedaży w dniu So, 7 wrz o 22:47, ponieważ przedmiot nie był już dostępny.
Wysyłka i dostawaKliknij Zobacz szczegóły, aby uzyskać dodatkowe informacje dotyczące wysyłki i zwrotów.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

On Cooking: Culinary Fundamentals/"To Go'" ed. Labensky/Hause (2010) PB 180420

fol.lubbock
  • (5481)
  • Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
US $15,10
Około57,91 zł
Stan:
Do przyjęcia
Shelf wear from use, occasional highlighting of text, 1/2" tear to front cover, bent corner on back. ... Zobacz więcejinformacji o stanie
    Odbiór osobisty:
    Bezpłatny odbiór osobisty z: Lubbock, Texas, Stany Zjednoczone.
    Wysyłka:
    US $7,63 (około 29,26 zł) USPS Media MailTM.
    Znajduje się w: Lubbock, Texas, Stany Zjednoczone
    Dostawa:
    Szacowana między Pn, 30 wrz a Śr, 2 paź do 43230
    Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
    Zwroty:
    Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
    Płatności:
        

    Kupuj bez obaw

    Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
    Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
    Nr przedmiotu eBay: 303101518749
    Ostatnia aktualizacja: 28-07-2022 18:59:18 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

    Cały przychód netto zostanie przekazany organizacji Friends of the Lubbock Public Library

    Friends of the Lubbock (TX) Library (FOL) support the city/county library system in its mission to local residents. The FOL manages gifts and grants received for the benefit of the library. Our ...
    • Oficjalna aukcja eBay for Charity. Dowiedz się więcej
    • Ta sprzedaż wspiera zweryfikowanego partnera non profit.

    Parametry przedmiotu

    Stan
    Do przyjęcia
    Na książce widoczne są wyraźne ślady używania. Okładka lub oprawa może być uszkodzona, ale książka jest nadal cała. Na marginesach możliwe są notatki oraz podkreślenia i zaznaczenia w tekście, ale nie brakuje stron ani niczego, co mogłoby niekorzystnie wpłynąć na czytelność lub zrozumiałość tekstu. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
    Uwagi sprzedawcy
    “Shelf wear from use, occasional highlighting of text, 1/2" tear to front cover, bent corner on ...
    Year
    2010
    Subject
    Industries / Hospitality, Travel & Tourism, General
    Special Attributes
    Illustrated
    ISBN
    9780135061077
    Subject Area
    Cooking, Business & Economics
    Publication Name
    On Cooking : a Textbook of Culinary Fundamentals
    Publisher
    Prentice Hall PTR
    Item Length
    10.9 in
    Publication Year
    2008
    Type
    Textbook
    Format
    Trade Paperback
    Language
    English
    Item Height
    0.6 in
    Author
    Steven R. Labensky, Alan M. Hause, Priscilla A. Martel
    Item Weight
    72 Oz
    Item Width
    8.3 in
    Number of Pages
    960 Pages

    Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

    Informacje o firmie

    Friends of the Lubbock Public Library
    Susan Stack
    1306 9TH ST
    79401 Lubbock, TX
    United States
    Pokaż informacje kontaktowe
    :liam-Emoc.liamknilneddus@flah.lof
    Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
    Dołączył: mar 2014
    Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin
    Zarejestrowany jako sprzedawca-firma