|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Blanc mange: the mysteries of the kitchen revealed by Raymond Blanc Great Value

Great Prices & Quality from musicMagpie. 10m+ Feedbacks
Stan:
Dobry
This product has passed our meticulous quality checks and is guaranteed to be in good condition. ... Zobacz więcejinformacji o stanie
Dostępne: 3 / Sprzedane: 2
Cena:
GBP 2,97
Około14,98 zł
Wysyłka:
GBP 3,99 (około 20,12 zł) Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: England, Wielka Brytania
Dostawa:
Szacowana między Pt, 24 maj a Śr, 12 cze do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Wysyłka dzisiaj, jeśli zapłacisz w ciągu 40 min Zobacz szczegółydla wysyłki
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 303704413226
Ostatnia aktualizacja: 03-05-2024 22:49:49 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry
Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są nieznaczne ślady używania, np. zadrapania, ale książka nie jest rozerwana i nie ma dziur. Przy książkach w twardej oprawie mogą brakować obwoluty. Większość stron jest nieuszkodzona tzn., że ewentualne zagięcia lub rozdarcia są sporadyczne, podkreślenia ołówkiem są minimalne i nie ma żadnych zaznaczeń markerem czy notatek na marginesach. Książka ma wszystkie strony. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
Uwagi sprzedawcy
“This product has passed our meticulous quality checks and is guaranteed to be in good condition. ...
ISBN
9780563370161
EAN
9780563370161
Publication Year
1994
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Blanc Mange
Item Height
246mm
Author
Raymond Blanc
Publisher
Ebury Publishing
Genre
Cookbooks
Item Width
189mm
Item Weight
1098g
Number of Pages
320 Pages

O tym produkcie

Product Information

Raymond Blanc, one of the masters of French cuisine, reveals the culinary secrets that can make you a successful home cook, by demonstrating how and why ingredients react in certain ways. Over 80 recipes reflect the techniques highlighted in the book and show the reader how satisfying good cooking can be when you know how and why. Blanc tempts the palette with such dishes as: marinated red mullet in tomato and basil dressing; asparagus with lemon sabayon; fillet of monkfish with herb crust and lemon butter; duck breasts with blackcurrants, apple, cherry and cinnamon sauce; roasted pheasant with bread sauce; and iced pineapple and kirsch biscuit with pineapple sunflowers and apple and calvados mousse. A range of sauces and stocks is included as a base to a variety of recipes which cover starters, main courses, breads, ice-cream and preserves. Blanc Mange also aims to be a practical reference book that offers sound advice and explanations for why some dishes can go wrong, and how they can be improved. Blanc guides the reader to a better understanding of ingredients and introduces basic food chemistry to clarify the processes at work. Many useful chemistry notes have been specially written by Professor Nicholas Kurti, a former professor of engineering science at Oxford University. Individual cooking techniques - such as roasting, poaching, and microwave cooking, as well as baking, mousse-making and souffle-making - are also explained; Blanc goes on to point out how the size and thickness of cooking utensils and the variety of ovens can affect cooking times and end results, suggesting how to overcome these variables.

Product Identifiers

Publisher
Ebury Publishing
ISBN-13
9780563370161
eBay Product ID (ePID)
87174312

Product Key Features

Book Title
Blanc Mange
Author
Raymond Blanc
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
1994
Genre
Cookbooks
Number of Pages
320 Pages

Dimensions

Item Height
246mm
Item Width
189mm
Item Weight
1098g

Additional Product Features

Title_Author
Raymond Blanc
Country/Region of Manufacture
United Kingdom

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Entertainment Magpie Ltd
Customer Services
One Stockport Exchange
First Floor
Stockport
Cheshire
SK1 3SW
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT10105553330
:liam-Egg.yesnreugmm@yabe
Numer VAT (NIP):
  • GB 226498384
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 06277562
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
musicMagpie Shop

musicMagpie Shop

99,2% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 42,1 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (18 305 856)

2***a (3353)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatnie 6 miesięcy
Zakup potwierdzony
excellent book excellent service thank you
8***b (2253)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ponad rok temu
Zakup potwierdzony
as described and great price
Zobacz wszystkie opinie