Zdjęcie 1 z 1
Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Tech, Horowitz, Dobson, Horowitz.+
Stan:
Dostępne: 4
Wysyłka:
Znajduje się w: South East, Wielka Brytania
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
Kupuj bez obaw
Informacje o sprzedawcy
- 99,1% opinii pozytywnych
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 304372823257
Ostatnia aktualizacja: 14-06-2023 09:50:25 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- PublishedOn
- 2016-12-15
- Title
- Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Mo
- ISBN
- 9780062427106
- EAN
- 9780062427106
- Publication Year
- 2019
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Book Title
- Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen
- Item Height
- 254mm
- Publisher
- HarperCollins INC International Concepts
- Genre
- Food & Drink
- Item Width
- 203mm
- Item Weight
- 1161g
- Number of Pages
- 320 Pages
O tym produkcie
Product Information
The man best known for creating the smoked watermelon 'ham' has distilled all of his knowledge of foraging, preserving, smoking, salting, and more into... a perfect gift for anyone you know who's looking to get back to the land. - Grubstreet A celebrated young chef hailed by the New York Times as a fearless explorer, brings time-tested heritage techniques to the modern home kitchen. Executive chef and owner of New York City's highly acclaimed Ducks Eatery and Harry & Ida's, Will Horowitz is also an avid forager, fisherman, and naturalist. In Salt Smoke Time, he explores ideas of self-reliance, sustainability, and seasonality, illuminating our connection to the natural world and the importance of preserving American stories and food traditions. Drawing from the recipes and methods handed down by our ancestors, Horowitz teaches today's home cooks a variety of invaluable techniques, including curing & brining, cold smoking, canning, pickling, and dehydration. He provides an in-depth understanding of milk products, fishing, trapping seafood, hunting, butchering meat, cooking whole animals, foraging, and harvesting, and even offers tips on wild medicine. Horowitz takes traditional foods that have been enjoyed for generations and turns them into fresh new dishes. With Salt Smoke Time, you'll learn how to make his signature Jerky and a host of other sensational recipes, including Smoked Tomato and Black Cardamom Jam, Fermented Corn on the Cob with Duck Liver Butter, North Fork Clam Bake, Preserved Duck Breast & Mussels with Blood Orange, and Will's Smoked Beef Brisket. Complete with step-by-step line drawings inspired by vintage Boy Scout and Field Guides and illustrated with beautiful rustic photos, Salt Smoke Time is both a nostalgic study of our roots, and a handy guide for rediscovering self-reliance and independence in our contemporary lives.
Product Identifiers
Publisher
HarperCollins INC International Concepts
ISBN-13
9780062427106
eBay Product ID (ePID)
238728937
Product Key Features
Book Title
Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2019
Genre
Food & Drink
Number of Pages
320 Pages
Dimensions
Item Height
254mm
Item Width
203mm
Item Weight
1161g
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United States
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
WRAP Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Numer VAT (NIP):
- GB 724498118
Numer rejestracyjny (REGON):
- 03800600
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 304372823257
Ostatnia aktualizacja: 14-06-2023 09:50:25 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Wysyłka i obsługa
Sprzedawca nie wysyła do: Stany Zjednoczone
Lokalizacja przedmiotu:
South East, Wielka Brytania
Wysyłka do:
Australia, Belgia, Chorwacja, Czechy, Dania, Estonia, Finlandia, Francja, Gibraltar, Grecja, Hiszpania, Holandia, Irlandia, Islandia, Japonia, Kanada, Litwa, Luksemburg, Malta, Norwegia, Polska, Portugalia, Rumunia, Szwecja, Słowacja, Unia Europejska, Wielka Brytania, Węgry, Włochy, Łotwa
Wykluczenia:
Afganistan, Arabia Saudyjska, Austria, Bahrajn, Bangladesz, Białoruś, Brazylia, Bułgaria, Cypr, Czarnogóra, Filipiny, Indonezja, Irak, Izrael, Jemen, Jordania, Katar, Kuwejt, Liban, Libia, Mauritius, Nauru, Niemcy, Nigeria, Nowa Kaledonia, Oman, Portoryko, Południowa Afryka, Rosja, Somalia, Stany Zjednoczone, Szwajcaria, Słowenia, Turcja, Ukraina, Zjednoczone Emiraty Arabskie
Czas na wysłanie |
---|
Zwykle wysyłam przesyłkę w ciągu 5 dni roboczych po otrzymaniu rozliczonej płatności. |
Podatki |
---|
Podczas realizacji transakcji mogą zostać naliczone podatki. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej o płaceniu podatku za zakupy na eBay. |
Podatek od sprzedaży dla przedmiotu nr 304372823257
Podatek od sprzedaży dla przedmiotu nr 304372823257
Sprzedawca nalicza podatek od sprzedaży dla przedmiotów wysyłanych do następujących stanów:
Stan | Stawka podatku od sprzedaży |
---|
Warunki zwrotów
Po otrzymaniu przedmiotu skontaktuj się ze sprzedawcą w ciągu | Wysyłka zwrotna |
---|---|
30 dni | Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący |
Kupujący jest odpowiedzialny za opłacenie kosztów wysyłki zwrotnej.
Szczegóły warunków zwrotów |
---|
Zwroty są przyjmowane |
Szczegóły dotyczące płatności
Formy płatności
Popularne kategorie z tego Sklepu
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (2 856 691)
e***b (2016)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Ok
e***b (2016)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Good
s***i (1908)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great fast delivery