Masz taki przedmiot na sprzedaż?

How To Pick A Peach: The Search for Flavor from Farm to Table

Stan:
Nowy
Cena:
US $29,98
Około120,67 zł
Wysyłka:
US $4,99 (około 20,08 zł) Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Fairhope, Alabama, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pn, 24 cze a Śr, 26 cze do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Wysyłka dzisiaj, jeśli zapłacisz w ciągu 5 godz. 59 min Zobacz szczegółydla wysyłki
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca, więc prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay.Dowiedz się więcejZarejestrowany jako prywatny sprzedawca
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 304519104071
Ostatnia aktualizacja: 07-02-2024 14:48:02 CET Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
ISBN
9780618463480
Book Title
How to Pick a Peach : the Search for Flavor from Farm to Table
Publisher
HarperCollins
Item Length
9 in
Publication Year
2007
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.1 in
Author
Russ Parsons
Genre
Technology & Engineering, Cooking
Topic
Specific Ingredients / Natural Foods, Specific Ingredients / Vegetables, Agriculture / Agronomy / Crop Science, Individual Chefs & Restaurants, Specific Ingredients / Fruit, Reference
Item Weight
17.8 Oz
Item Width
6 in
Number of Pages
432 Pages

O tym produkcie

Product Information

Critics greeted Russ Parsons' first book, How to Read a French Fry , with raves. The New York Times praised it for its "affable voice and intellectual clarity"; Julia Child lauded it for its "deep factual information." Now in How to Pick a Peach , Parsons takes on one of the hottest food topics today. Good cooking starts with the right ingredients, and nowhere is that more true than with produce. Should we refrigerate that peach? How do we cook that artichoke? And what are those different varieties of pears? Most of us aren't sure. Parsons helps the cook sort through the produce in the market by illuminating the issues surrounding it, revealing intriguing facts about vegetables and fruits in individual profiles about them, and providing instructions on how to choose, store, and prepare these items. Whether explaining why basil, citrus, tomatoes, and potatoes should never be refrigerated, describing how Dutch farmers revolutionized the tomato business in America, exploring organic farming and its effect on flavor, or giving tips on how to recognize a ripe melon, How to Pick a Peach is Parsons at his peak.

Product Identifiers

Publisher
HarperCollins
ISBN-10
0618463488
ISBN-13
9780618463480
eBay Product ID (ePID)
57053638

Product Key Features

Book Title
How to Pick a Peach : the Search for Flavor from Farm to Table
Number of Pages
432 Pages
Language
English
Publication Year
2007
Topic
Specific Ingredients / Natural Foods, Specific Ingredients / Vegetables, Agriculture / Agronomy / Crop Science, Individual Chefs & Restaurants, Specific Ingredients / Fruit, Reference
Genre
Technology & Engineering, Cooking
Author
Russ Parsons
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.1 in
Item Weight
17.8 Oz
Item Length
9 in
Item Width
6 in

Additional Product Features

Dewey Edition
22
eBook Format
Glassbook
Lccn
2006-035462
Target Audience
Trade
LeafCats
378
Dewey Decimal
641.3/5
Lc Classification Number
Tx391.P37 2007
Table of Content
The Vegetables and Fruits Alphabetically xi The Recipes by Category xiii Introduction 1 The Plant Designers: Factories in the Field 21 Spring Artichokes 35 Asparagus 47 Onions, Leeks and Garlic 59 Peas and Fava Beans 74 Salad Greens 86 Strawberries 101 Big Farmers, Small Farmers: The Cost of Compromise 113 Summer Corn 129 Cucumbers 140 Eggplants 146 Green Beans 154 Summer Squash 160 Tomatoes 169 Cherries 181 Grapes 190 Melons 198 Peaches and Nectarines 209 Plums 218 Growers and Global Competition: Reinventing the Tomato 223 Fall Broccoli and Cauliflower 235 Mushrooms 248 Peppers 256 Winter Squash 267 Apples 279 Pears, Asian Pears and Quinces 288 Persimmons and Figs 304 Market Corrections: The Return of the Small Farmer 311 Winter Cabbages and Brussels Sprouts 321 Cooking Greens 330 Potatoes 339 Root Vegetables 349 Lemons and Limes 364 Mandarins (Tangerines), Grapefruits and Pummelos 376 Oranges 384 Index 394
Copyright Date
2007

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Morebks2

Morebks2

100% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 7,4 tys.
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
5.0
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej

Opinie sprzedawców (2 532)

r***r (387)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Way better than expected. Still in the shrink wrap! Perfect!! A+++++
u***s (175)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Wonderful transaction!
s***n (3068)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Perfect! Thank you!