|Wystawione w kategorii:
Sprzedawca jest nieobecny do 15-06-2024. Dodaj przedmiot do obserwowanych, aby zapisać go na później.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

City Tavern Cookbook: Dwieście lat - 0762405295, twarda okładka, Walter Staib

Tekst oryginalny
City Tavern Cookbook: Two Hundred Years Of - 0762405295, hardcover, Walter Staib
Stan:
Dobry
Dostępne: 2
Cena:
US $5,92
Około23,21 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Standard Shipping. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Arlington, Texas, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pt, 21 cze a Cz, 27 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 305387051592
Ostatnia aktualizacja: 22-05-2024 19:26:53 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry: Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są ...
ISBN
9780762405299
Book Title
City Tavern Cookbook : 200 Years of Classic Recipes from America's First Gourmet Restaurant
Item Length
10in
Publisher
Running Press
Publication Year
1999
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.1in
Author
Beth D'addono, Walter Staib
Genre
Cooking
Topic
Regional & Ethnic / American / General, General
Item Width
8in
Item Weight
30.5 Oz
Number of Pages
224 Pages

O tym produkcie

Product Information

In May 1774, soon after City Tavern opened for business, Paul Revere arrived at its doors to announce Parliament's closing the port of Boston. In 1777, the Tavern hosted America's first official Fourth of July celebration. And in 1789, this landmark inn held a banquet for George Washington as he passed through Philadelphia en route to New York for his presidential inauguration.Through the Revolutionary period and the early republic, City Tavern was the center of American political and social life. More than a meeting place for prominent Americans, the Tavern also acquired a reputation as the best restaurant in North America, the setting for suppers, "as elegant as was ever laid on a table," according to John Adams. Since Philadelphia's seaport was the lively center of eighteenth-century commerce, it's no surprise that it was here that the finest imported foodstuffs, Madeiras, clarets, and exotic fruits and spices met the bounty of the New World, giving the City Tavern chef an unlimited supply of ingredients.More than two hundred years later, the Tavern is still garnering high praise for its gourmet cuisine and elegant atmosphere. The fusion of classic European cookery, American game and produce, and exotic island spices enjoyed by early visitors to the Tavern is recreated every day by chef/proprietor Walter Staib. City Tavern Cookbook reveals the richness and diversity of the eighteenth-century table. Within these pages are 200 authentic recipes that capture the best of early American gourmet cuisine. These dishes, updated for modern tastes, include world-famous West Indies Pepper Pot Soup, Roasted Duckling with Peach Chutney, Lobster Potpie, Thomas Jefferson's Sweet Potato Biscuits, plus Martha Washington's Chocolate Mousse Cake. With fascinating historic tidbits and trivia that bring eighteenth-century American gastronomy to life, City Tavern Cookbook offers the reader a delicious lesson in culinary history.

Product Identifiers

Publisher
Running Press
ISBN-10
0762405295
ISBN-13
9780762405299
eBay Product ID (ePID)
641143

Product Key Features

Book Title
City Tavern Cookbook : 200 Years of Classic Recipes from America's First Gourmet Restaurant
Author
Beth D'addono, Walter Staib
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / American / General, General
Publication Year
1999
Genre
Cooking
Number of Pages
224 Pages

Dimensions

Item Length
10in
Item Height
1.1in
Item Width
8in
Item Weight
30.5 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx715.S77533 1999
Copyright Date
1999
Target Audience
Trade
Lccn
98-068464
Dewey Decimal
641.5973
Dewey Edition
21
Illustrated
Yes

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Orion Tech LLC

Orion Tech LLC

99,1% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 1,1 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
4.9

Popularne kategorie z tego Sklepu

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (274 423)

j***s (1507)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great read
c***2 (538)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Thanks
1***3 (130)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
A+