|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Food Service Professionals Guide to Restaurant Design : Designing

Stan:
Bardzo dobry
Ships from the UK. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent ... Zobacz więcejinformacji o stanie
Dostępne: 4
Cena:
GBP 4,07
Około20,33 zł
Wysyłka:
GBP 8,00 (około 39,96 zł) Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Dunfermline, Wielka Brytania
Dostawa:
Szacowana między Wt, 25 cze a Pt, 12 lip do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Sprzedawca wysyła przedmiot w ciągu 2 dni po otrzymaniu rozliczonej płatności.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 305427747341
Ostatnia aktualizacja: 26-04-2024 12:03:11 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry
Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. Okładka bez wyraźnych uszkodzeń. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Minimalne ślady używania. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
Uwagi sprzedawcy
“Ships from the UK. Former library book; may include library markings. Used book that is in ...
Features
EX-LIBRARY
Book Title
Food Service Professionals Guide to Restaurant Design : Designing
ISBN
9780910627245
Publication Year
2003
Type
Textbook
Format
Paperback
Subject Area
Hotel Management
Language
English
Publication Name
Food Service Professionals Guide to Restaurant Design: Designing, Constructing & Renovating a Food Service Establishment
Item Height
140mm
Author
Sharon L Fullen
Publisher
Atlantic Publishing Co
Item Width
215mm
Item Weight
214g
Number of Pages
144 Pages

O tym produkcie

Product Information

The books in this series from the editors of the Food Service Professional are the best and most comprehensive books for serious food service operators available today. These step-by-step guides on a specific management subject range from finding a great site for your new restaurant to how to train your wait staff and literally everything in between. They are easy and fast -to-read, easy to understand and will take the mystery out of the subject. The information is boiled down to the essence. They are filled to the brim with up-to-date and pertinent information. The books cover all the bases, providing clear explanations and helpful, specific information. All titles in the series include the phone numbers and web sites of all companies discussed. What you won't find are wordy explanations, tales of how someone did it better, or a scholarly lecture on the theory . Every paragraph in each of the books is comprehensive, well researched, engrossing, and just plain fun-to-read, yet are packed with interesting ideas.

Product Identifiers

Publisher
Atlantic Publishing Co
ISBN-13
9780910627245
eBay Product ID (ePID)
86530271

Product Key Features

Subject Area
Hotel Management
Author
Sharon L Fullen
Publication Name
Food Service Professionals Guide to Restaurant Design: Designing, Constructing & Renovating a Food Service Establishment
Format
Paperback
Language
English
Publication Year
2003
Type
Textbook
Number of Pages
144 Pages

Dimensions

Item Height
140mm
Item Width
215mm
Item Weight
214g

Additional Product Features

Title_Author
Sharon L Fullen
Country/Region of Manufacture
United States

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Better World Books Ltd
Sarah Duguid
Unit 10, Castle Industrial Centre
Queensferry Road
Dunfermline
Fife
KY11 8NT
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT73414838310
:skaF362248 38310
:liam-Eku.oc.skoobdlrowretteb@troppusku
Numer VAT (NIP):
  • GB 938775170
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 06570267
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
uk_better_world_books

uk_better_world_books

98,5% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 1,6 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.8
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
5.0

Popularne kategorie z tego Sklepu

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (523 193)

h***- (142)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Recommend book for students, recommend seller
h***- (142)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Recommend book for students, recommend seller
k***i (2849)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Received. Thanks