Zdjęcie 1 z 1
Zdjęcie 1 z 1
D. Lyon etc. Guidelines for Sensory Analysis in Food Product (Gebundene Ausgabe)
CHF 114,94
Około517,00 zł
Stan:
Nowy
Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby poznać więcej szczegółów, zobacz aukcję sprzedającego.
Dostępne: ponad 10
Wysyłka:
Nie ma wysyłki do: Stany Zjednoczone.
Znajduje się w: GU14 0GT, Wielka Brytania
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 305556241498
Ostatnia aktualizacja: 14-09-2024 21:18:27 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- Produktart
- Gebundene Ausgabe
- Buchtitel
- Guidelines for Sensory Analysis in Food Product Development and Q
- ISBN-10
- 0412429500
- EAN
- 9780412429507
- ISBN
- 9780412429507
- Verlag
- Aspen Publishers
- Release date
- 01/02/1992
- Sprache
- Englisch
- Herstellungsland und -region
- GB
- Höhe
- 234mm
- Länge
- 156mm
- Gewicht
- 340g
- Autor
- etc.
- Genre
- Technology & Engineering
- Thematik
- Business & Finance
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
RAREWAVES.COM LIMITED
Brad Aspess
Unit 145, The Light Box
111 Power Road
London
London
W4 5PY
United Kingdom
Numer VAT (NIP):
- GB 864 1548 11
Numer rejestracyjny (REGON):
- 05540102
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Numer CRN:
- 05540102
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (1 450 553)
- 0***a (324)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyExcellent eBayer. Speedy delivery and good communication. Highly recommended.
- z***t (1672)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyFantastic service
- l***e (494)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyVery happy to now own this valuable item. Great se4vice from seller..