|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

WJEC Vocational Award Hospitality and Catering Level 1/2 Study and Revision G.

Dostępny ostatni przedmiot
Stan:
Bardzo dobry
Ostatnia sztuka / Sprzedane: 14
Wysyłka:
Nie ma wysyłki do: Stany Zjednoczone. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: South East, Wielka Brytania
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 313521009332
Ostatnia aktualizacja: 04-06-2024 02:52:29 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
Title
WJEC Vocational Award Hospitality and Catering Level 1/2 Study a
ISBN
9781912820177
EAN
9781912820177
Publication Year
2020
Type
Textbook
Format
Paperback
Subject Area
Hotel Management
Language
English
Publication Name
Wjec Vocational Award Hospitality and Catering Level 1/2: Study & Revision Guide
Item Height
276mm
Author
Anita Tull
Publisher
Illuminate Publishing
Item Width
219mm
Number of Pages
172 Pages

O tym produkcie

Product Information

Written by leading food author Anita Tull, this practical study and revision guide combines clear and colourful presentation with the essential information you need to prepare for your exam and develop and apply the skills you need for the Controlled Assessment Task. // Supporting you throughout your course, this guide is the ideal companion for the best-selling Hospitality and Catering student book, also by Anita Tull. // All Learning Outcomes and Assessment Criteria from the WJEC specification are clearly referenced. // Activities help you apply and test your knowledge. // Key terms you need to include in your assessment are defined throughout. // In Unit 1, end of chapter 'check your knowledge' and e-assessment practice questions enable you to test yourself and provide plenty of practice for the assessment (answers and guidance available online). // Unit 2 helps support you in applying the knowledge you have learned from Unit 1 and prepares you for the Controlled Assessment Task (CAT), providing guidance for presenting evidence together with example answers and assessor commentary.

Product Identifiers

Publisher
Illuminate Publishing
ISBN-13
9781912820177
eBay Product ID (ePID)
4046559631

Product Key Features

Subject Area
Hotel Management
Author
Anita Tull
Publication Name
Wjec Vocational Award Hospitality and Catering Level 1/2: Study & Revision Guide
Format
Paperback
Language
English
Publication Year
2020
Type
Textbook
Number of Pages
172 Pages

Dimensions

Item Height
276mm
Item Width
219mm

Additional Product Features

Title_Author
Anita Tull
Country/Region of Manufacture
United Kingdom

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Wrap Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4, AwesomeBooks
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT60358080080
:liam-Emoc.skoobemosewa@yabe
Numer VAT (NIP):
  • GB 724498118
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 03800600
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
awesomebooksuk

awesomebooksuk

99,2% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 4,1 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 826 526)

c***5 (104)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni rok
Zakup potwierdzony
Thanks
n***a (786)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni rok
Zakup potwierdzony
great
Zobacz wszystkie opinie