Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Confectionery Science and Technology - 9783319617404

Stan:
Nowy
Dostępne: 5 / Sprzedane: 1
Cena:
GBP 85,71
Około437,87 zł
Ten przedmiot zostanie wysyłany w ramach Programu wysyłki międzynarodowej.
Obejmuje śledzenie przesyłki za granicę, uproszczoną odprawę celną i brak dodatkowych opłat przy dostawie. Dowiedz się więcej
Wysyłka:
GBP 29,26 (około 149,48 zł) Wysyłka przyspieszona do: Stany Zjednoczone przez Program wysyłki międzynarodowej na eBay
Ta kwota zawiera podane przez sprzedawcę opłaty za wysyłkę na terenie kraju oraz obowiązujące opłaty za wysyłkę za granicę, opłaty za obsługę i inne opłaty. Kwota może ulec zmianie do chwili dokonania płatności. Dodatkowe informacje znajdziesz w Warunkach Programu wysyłki międzynarodowej.
. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Aldershot, Wielka Brytania
Opłaty importowe: 
Bezpłatnie, kwota potwierdzona w realizacji transakcji
Ta kwota zawiera obowiązujące opłaty celne, podatki, prowizje za pośrednictwo i inne opłaty. Kwota może ulec zmianie do chwili dokonania płatności. Dodatkowe informacje znajdziesz w Warunkach Programu wysyłki międzynarodowej.
Dostawa:
Szacowana między Cz, 4 lip a Pt, 12 lip do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Obejmuje śledzenie przesyłki
Zwroty:
Zwrot w ciągu 60 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     
Opłaty za wysyłkę za granicę i opłaty importowe płacisz firmie Pitney Bowes Inc. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej o Programie wysyłki międzynarodowej na eBay

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 314126652648
Ostatnia aktualizacja: 28-05-2024 11:47:35 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Book Title
Confectionery Science and Technology
ISBN
9783319617404
Publication Year
2017
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Confectionery Science and Technology
Item Height
254mm
Author
Richard W. Hartel, Randy Hofberger, Joachim H. Von Elbe
Publisher
Springer International Publishing A&G
Item Width
178mm
Subject
Engineering & Technology
Number of Pages
536 Pages

O tym produkcie

Product Information

This book examines both the primary ingredients and the processing technology for making candies. In the first section, the chemistry, structure, and physical properties of the primary ingredients are described, as are the characteristics of commercial ingredients. The second section explores the processing steps for each of the major sugar confectionery groups, while the third section covers chocolate and coatings. The manner in which ingredients function together to provide the desired texture and sensory properties of the product is analyzed, and chemical reactions and physical changes that occur during processing are examined. Trouble shooting and common problems are also discussed in each section. Designed as a complete reference and guide, Confectionery Science and Technology provides personnel in industry with solutions to the problems concerning the manufacture of high-quality confectionery products.

Product Identifiers

Publisher
Springer International Publishing A&G
ISBN-13
9783319617404
eBay Product ID (ePID)
238793074

Product Key Features

Author
Richard W. Hartel, Randy Hofberger, Joachim H. Von Elbe
Publication Name
Confectionery Science and Technology
Format
Hardcover
Language
English
Subject
Engineering & Technology
Publication Year
2017
Type
Textbook
Number of Pages
536 Pages

Dimensions

Item Height
254mm
Item Width
178mm

Additional Product Features

Title_Author
Richard W. Hartel, Joachim H. Von Elbe, Randy Hofberger
Country/Region of Manufacture
Switzerland

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

BOOKS ETC LIMITED
Andy Smith
Books Etc, Unit 4
Eastern Road
Aldershot
Hampshire
GU12 4YD
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT30481325210
:skaF30481325210
:liam-Emoc.liamg@rebbewcim
Numer VAT (NIP):
  • GB 976952259
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 06687355
Wystawiam faktury VAT.
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Numer CRN:
  • 06687355
BOOKS etc.

BOOKS etc.

99,2% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 1,6 mln
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
5.0
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.8
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (515 029)

a***z (418)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great book. Would buy from again, thank you
r***s (630)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Well packed, quickly delivered, as described and excellent communication! Thanks ☺️
i***7 (294)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Quality, fast delivery a d on time