Zdjęcie 1 z 1
Zdjęcie 1 z 1
Chocolate - 9781780192352
GBP 9,49
Około48,15 zł
Stan:
Nowy
Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby poznać więcej szczegółów, zobacz aukcję sprzedającego.
Wysyłka:
GBP 18,90 (około 95,90 zł) International Priority Shipping do: Stany Zjednoczone przez Program wysyłki międzynarodowej na eBay.
Znajduje się w: Aldershot, Wielka Brytania
Opłaty importowe:
Bezpłatnie, kwota potwierdzona w realizacji transakcji
Dostawa:
Szacowana między Śr, 2 paź a Cz, 10 paź do 43230
Obejmuje śledzenie przesyłki
Zwroty:
Zwrot w ciągu 60 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 314136111130
Ostatnia aktualizacja: 19-09-2024 20:53:41 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- ISBN
- 9781780192352
- Publication Year
- 2016
- Format
- Paperback
- Language
- English
- Book Title
- Chocolate: 135 Indulgent Recipes Shown in 260 Irresistible Photographs
- Item Height
- 212mm
- Publisher
- Anness Publishing
- Topic
- Cooking by Ingredient
- Item Width
- 179mm
- Item Weight
- 594g
- Number of Pages
- 224 Pages
O tym produkcie
Product Information
Luxurious treats for total indulgence: 135 irresistible recipes shown in 260 stunning photographs. You can discover the wonderful world of chocolate with this fabulous cookbook of recipes from all over the world. It features a sensational range of luxurious treats, from classics such as Chocolate Profiteroles, Chocolate Truffles and Chocolate Pecan Torte, to Mississippi Mud Pie, Rocky Road Ice Cream and White Chocolate Macadamia Slices. Chapters include Small Bakes and Cakes; Large Cakes and Loaves; Hot Desserts; Cold and Frozen Desserts; Sweets and Drinks; and Chocolate Toppings and Decorations. It is a guide that shows you how to temper, melt, drizzle, pipe, marble, curl, scroll, coat, grate and decorate with chocolate. It is a fascinating guide to chocolate that explores its history and cultural significance, from the Mayans' first discovery of the cacao bean through to modern-day production. No other food comes close to chocolate for sheer indulgence, and this beautiful new book will show you how to choose it, melt it, cook with it and enjoy it. Each page will take you through the very best of chocolate cooking, with classic recipes from all over the world as well as deliciously new, innovative and contemporary ideas. You might want to start with Chocolate Profiteroles, Chocolate Lemon Tart or Chocolate Sorbet with Red Fruits. Or you could pick Chocolate Pecan Pie or Chocolate Hazelnut Galettes, or simply succumb to the infamous Death by Chocolate. Clear, concise step-by-step instructions will guarantee great results every time.
Product Identifiers
Publisher
Anness Publishing
ISBN-13
9781780192352
eBay Product ID (ePID)
138592791
Product Key Features
Book Title
Chocolate: 135 Indulgent Recipes Shown in 260 Irresistible Photographs
Format
Paperback
Language
English
Topic
Cooking by Ingredient
Publication Year
2016
Number of Pages
224 Pages
Dimensions
Item Height
212mm
Item Width
179mm
Item Weight
594g
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United Kingdom
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
BOOKS ETC LIMITED
Andy Smith
Books Etc, Unit 4
Eastern Road
Aldershot
Hampshire
GU12 4YD
United Kingdom
Numer VAT (NIP):
- GB 976952259
Numer rejestracyjny (REGON):
- 06687355
Wystawiam faktury VAT.
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Numer CRN:
- 06687355
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (530 619)
- e***a (85)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyIt was for my granddaughter, and she loes it. Very pleased. Fits well.
- 3***y (442)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyAll good. Many thanks
- d***s (102)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyArrived in good time