Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Nutrition and Food Science: Present Knowledge and Utilization - 9781468410327

Stan:
Nowy
Dostępne: 2
Cena:
GBP 74,18
Około380,26 zł
Ten przedmiot zostanie wysyłany w ramach Programu wysyłki międzynarodowej.
Obejmuje śledzenie przesyłki za granicę, uproszczoną odprawę celną i brak dodatkowych opłat przy dostawie. Dowiedz się więcej
Wysyłka:
GBP 28,86 (około 147,94 zł) Wysyłka przyspieszona do: Stany Zjednoczone przez Program wysyłki międzynarodowej na eBay
Ta kwota zawiera podane przez sprzedawcę opłaty za wysyłkę na terenie kraju oraz obowiązujące opłaty za wysyłkę za granicę, opłaty za obsługę i inne opłaty. Kwota może ulec zmianie do chwili dokonania płatności. Dodatkowe informacje znajdziesz w Warunkach Programu wysyłki międzynarodowej.
. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Aldershot, Wielka Brytania
Opłaty importowe: 
Bezpłatnie, kwota potwierdzona w realizacji transakcji
Ta kwota zawiera obowiązujące opłaty celne, podatki, prowizje za pośrednictwo i inne opłaty. Kwota może ulec zmianie do chwili dokonania płatności. Dodatkowe informacje znajdziesz w Warunkach Programu wysyłki międzynarodowej.
Dostawa:
Szacowana między Pn, 1 lip a Wt, 9 lip do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Obejmuje śledzenie przesyłki
Zwroty:
Zwrot w ciągu 60 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     
Opłaty za wysyłkę za granicę i opłaty importowe płacisz firmie Pitney Bowes Inc. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej o Programie wysyłki międzynarodowej na eBay

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 314633151532
Ostatnia aktualizacja: 03-06-2024 09:25:40 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Book Title
Nutrition and Food Science: Present Knowledge and Utilization
ISBN
9781468410327
Publication Year
2012
Type
Textbook
Format
Paperback
Language
English
Publication Name
Nutrition and Food Science: Present Knowledge and Utilization: Volume 1 Food and Nutrition Policies and Programs
Item Height
254mm
Author
W. J. Santos
Publisher
Springer-Verlag New York Inc.
Item Width
178mm
Subject
Chemistry
Item Weight
1547g
Number of Pages
808 Pages

O tym produkcie

Product Information

The XI INTERNATIONAL CONGRESS OF NUTRITION - XI ICN - pro moted by the INTERNATIONAL UNION OF NUTRITIONAL SCIENCES - IUNS -, and organized by the BRAZILIAN NUTRITION SOCIETY - BNS - was held in the Convention Center of the Hotel Nacional, in the city of Rio de Janeiro, Brazil, from August 27th to September 1st, 1978. Taking place for the first time in the southern hemisphere, the XI ICN received the collaboration and participation of various international agencies, includin~ the World Health Organization (WHO), the Pan American Health Organization (PARO) , the United Nations Children's Fund (UNICEF), the Food and Agriculture Organi zation (FAO) , the International Fund for Agricultural Development (!FAD), the United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO), the World Food Program (WFP) and the World Food Council (WFC). The meeting had a multi-disciplinary character, with the par ticipation of professionals and students from the different sec tors related to the field of food and nutrition, and aroused con siderable interest, which was demonstrated by the presence of 5,026 participants from 92 countries,and the presentation of more than 1,200 scientific papers.

Product Identifiers

Publisher
Springer-Verlag New York Inc.
ISBN-13
9781468410327
eBay Product ID (ePID)
149012253

Product Key Features

Author
W. J. Santos
Publication Name
Nutrition and Food Science: Present Knowledge and Utilization: Volume 1 Food and Nutrition Policies and Programs
Format
Paperback
Language
English
Subject
Chemistry
Publication Year
2012
Type
Textbook
Number of Pages
808 Pages

Dimensions

Item Height
254mm
Item Width
178mm
Item Weight
1547g

Additional Product Features

Country/Region of Manufacture
United States
Editor
W. J. Santos

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

BOOKS ETC LIMITED
Andy Smith
Books Etc, Unit 4
Eastern Road
Aldershot
Hampshire
GU12 4YD
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT30481325210
:skaF30481325210
:liam-Emoc.liamg@rebbewcim
Numer VAT (NIP):
  • GB 976952259
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 06687355
Wystawiam faktury VAT.
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Numer CRN:
  • 06687355
BOOKS etc.

BOOKS etc.

99,2% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 1,6 mln
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
5.0
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.8
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (514 131)

v***o (1708)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
The book arrived promptly and is just as described on eBay. Many thanks.
v***o (220)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Perfect service&packing! Thank you!
1***2 (247)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
on time and nice book