|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Mikrobiologia żywności od M.R. Adams, M.O. Mech. 9780854046119

Tekst oryginalny
Food Microbiology By M.R. Adams, M.O. Moss. 9780854046119
Stan:
Bardzo dobry
Cena:
US $16,57
Około66,16 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: NY, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 13 cze a Wt, 18 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 314774823845
Ostatnia aktualizacja: 19-02-2024 04:44:17 CET Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
Title
Food Microbiology
ISBN
9780854046119
EAN
9780854046119
Subject Area
Technology & Engineering, Education, Science
Publication Name
Food Microbiology
Item Length
9.2 in
Publisher
Royal Society of Real Chemistry, T.H.E.
Subject
Life Sciences / Microbiology, Food Science, Higher
Publication Year
2000
Type
Textbook
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
0.4 in
Author
Martin R. Adams, Maurice O. Moss
Item Width
6.1 in
Item Weight
31 Oz
Number of Pages
494 Pages

O tym produkcie

Product Information

Food Microbiology is the first entirely new, comprehensive student text to be published on this subject for more than 10 years. It covers the whole field of modern food microbiology, including recent developments in the procedures used to assay and control microbiological quality in food. The book covers the three main themes of the interaction of micro-organisms with food-spoilage, foodborne illness and food fermentation and gives balanced attention to both the positive and negative aspects which result. It also discusses the factors affecting the presence of micro-organisms in foods, as well as their capacity to survive and grow. Suggestions for further reading, of either the most recent or the best material available, are included in a separate section. This book presents a thorough and accessible account of modern food microbiology and will make an ideal course book. Food Microbiology is a must for undergraduates, lecturers and researchers involved in the biological sciences, biotechnology, and food sciences and technology.

Product Identifiers

Publisher
Royal Society of Real Chemistry, T.H.E.
ISBN-10
0854046119
ISBN-13
9780854046119
eBay Product ID (ePID)
1684331

Product Key Features

Author
Martin R. Adams, Maurice O. Moss
Publication Name
Food Microbiology
Format
Trade Paperback
Language
English
Subject
Life Sciences / Microbiology, Food Science, Higher
Publication Year
2000
Type
Textbook
Subject Area
Technology & Engineering, Education, Science
Number of Pages
494 Pages

Dimensions

Item Length
9.2 in
Item Height
0.4 in
Item Width
6.1 in
Item Weight
31 Oz

Additional Product Features

Edition Number
2
Intended Audience
College Audience
Edition Description
Reprint,Revised Edition,New Edition
Reviews
...An excellent text...Will be widely used as a recommended text for students to Masters degree level and will be a useful and interesting reference for experienced workers in the industry.
Table of Content
The Scope of Food Microbiology; Micro-organisms and Food Materials; Factors Affecting the Growth and Survival of Micro-organisms in Foods; The Microbiology of Food Preservation; Microbiology of Primary Food Commodities; Food Microbiology and Public Health; Bacterial Agents of Foodborne Illness; Non-bacterial Agents of Foodborne Illness; Fermented and Microbial Foods; Methods for the Microbiological Examination of Foods; Controlling the Microbiological Quality of Foods; Further Reading; Subject Index.
Copyright Date
2000
Dewey Decimal
664.001/579
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

WRAP Ltd
Mubin Ahmed
2 Lester Way
Wallingford
OX10 9TA
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Eku.oc.skoobemosewa@asuyabe
Numer VAT (NIP):
  • GB 724498118
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 03800600
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Numer CRN:
  • 03800600
Awesomebooksusa

Awesomebooksusa

98% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 1,2 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.8
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9

Popularne kategorie z tego Sklepu

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (514 116)

t***f (196)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Arrived in great condition
c***4 (148)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
A+!!
m***a (194)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Item well packaged and arrived timely as described. Thanks