Sprzedawca zakończył tę ofertę sprzedaży w dniu Śr, 22 maj o 04:25, ponieważ przedmiot nie był już dostępny.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

A chef teaches you how to use a knife and how to handle fish Japan From Japan

Stan:
Bardzo dobry
Rank A Very good condition with slight scratches/stains/wears
Zakończona: 23-05-2024 04:25:08 CEST
Cena:
US $17,60
Około71,14 zł
Poprzednio US $22,00 Co oznacza ta cena?
Ostatnia cena sprzedaży podana przez sprzedawcę
Zaoszczędź US $4,40 (20% taniej)
Wysyłka:
US $19,88 (około 80,36 zł) Expedited Shipping from outside US. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Hyogo, Japonia
Dostawa:
Szacowana między Wt, 25 cze a Śr, 3 lip do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 314822455264
Ostatnia aktualizacja: 23-05-2024 04:22:51 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry
Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. Okładka bez wyraźnych uszkodzeń. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Minimalne ślady używania. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
Uwagi sprzedawcy
“Rank A Very good condition with slight scratches/stains/wears”
Language
Japanese
Book Title
"How to use a kitchen knife and how to handle fish taught by a ch
Author
Unknown
Publisher
Seibido Publishing Co., Ltd.
Original Language
Japanese
Topic
Fish
Country/Region of Manufacture
Japan
ISBN
NA

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę