Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Tim Hayward Charcuterie (Paperback) From Scratch

Another great item from Rarewaves USA | Free delivery!
Stan:
Nowy
Dostępne: 2
Wysyłka:
Nie ma wysyłki do: Stany Zjednoczone. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: 60502, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 315023784803
Ostatnia aktualizacja: 11-06-2024 17:58:36 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Book Title
Charcuterie : Slow Down, Salt, Dry and Cure
Publication Name
Charcuterie
Title
Charcuterie
Subtitle
Slow Down, Salt, Dry and Cure
Author
Tim Hayward
Format
Trade Paperback
EAN
9781787138155
ISBN
9781787138155
Publisher
QUADRILLE Publishing, The Limited
Genre
Cooking, House & Home
Release Date
14/04/2022
Release Year
2022
Language
English
Country/Region of Manufacture
GB
Item Height
0.6 in
Item Length
7.2 in
Item Weight
10.6 Oz
Series
From Scratch
Publication Year
2022
Illustrator
Yes
Topic
General, Specific Ingredients / Meat, Courses & Dishes / General, Methods / Canning & Preserving
Item Width
5.2 in
Number of Pages
144 Pages

O tym produkcie

Product Information

From Scratch: Charcuterie is an accessible handbook that features all the recipes and techniques you need to know to cure and preserve meat from scratch.

Product Identifiers

Publisher
QUADRILLE Publishing, The Limited
ISBN-10
1787138151
ISBN-13
9781787138155
eBay Product ID (ePID)
11050418593

Product Key Features

Book Title
Charcuterie : Slow Down, Salt, Dry and Cure
Number of Pages
144 Pages
Language
English
Publication Year
2022
Topic
General, Specific Ingredients / Meat, Courses & Dishes / General, Methods / Canning & Preserving
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, House & Home
Author
Tim Hayward
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.6 in
Item Weight
10.6 Oz
Item Length
7.2 in
Item Width
5.2 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
Reviews
"He walks readers through fundamental techniques--curing, salting, drying--with recipes for pastrami, salami, paté, and more." -Pooja Makhijani, Publisher's Weekly, "He walks readers through fundamental techniques--curing, salting, drying--with recipes for pastrami, salami, paté, and more." -Pooja Makhijani, Publisher's Weekly-- NotableQuotes , NotableQuotes, "He walks readers through fundamental techniques-curing, salting, drying-with recipes for pastrami, salami, paté, and more." -Pooja Makhijani, Publisher's Weekly
Dewey Decimal
641.66
Lc Classification Number
Tx749

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Rarewaves-USA
10100 W Sample Rd
33065 Coral Springs, FL
United States
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT6032386459 1+
:liam-Emoc.asu-sevawerar@acyabe
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Rarewaves USA CA

Rarewaves USA CA

97,5% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 175 tys.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (63 332)

j***a (287)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Exactly as described. Thanks!
v***l (6)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Quick and Easy
3***e (217)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
merci