Zdjęcie 1 z 1
Zdjęcie 1 z 1
Essentials of Cooking-James K. Peterson
GBP 3,96
Około20,31 zł
Stan:
Bardzo dobry
Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. Okładka bez wyraźnych uszkodzeń. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Minimalne ślady używania. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego.
Wysyłka:
Nie ma wysyłki do: Stany Zjednoczone.
Znajduje się w: South East, Wielka Brytania
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 315162513627
Ostatnia aktualizacja: 06-09-2024 07:39:31 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- ISBN
- 9781579651206
- Publication Year
- 1999
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Book Title
- Essentials of Cooking
- Item Height
- 261mm
- Publisher
- Workman Publishing
- Genre
- Cookbooks
- Item Width
- 237mm
- Item Weight
- 1525g
- Number of Pages
- 320 Pages
O tym produkcie
Product Information
In this unrivaled practical guide, one of America's most widely respected cookbook authors distills his vast knowledge and experience into the 100 essential techniques that every cook needs to know. Seven hundred and fifty photographs unravel the mysteries of the method and provide practical application on the spot. Each technique is further explained in terms of how it makes the food taste: What happens, for example, if you cook the fish in butter versus oil? Why does roasting make vegetables taste so good? How do you decide whether you want to make a chicken stew or sautT? Here are answers to just about every cooking question, from the simple to the sublime: how to boil an artichoke or cook a soft-boiled egg, or how to clean soft-shell crabs or even butcher and roast a whole saddle of lamb. Knowing how to execute a technique makes you efficient; knowing why you've chosen that technique makes you a master.
Product Identifiers
Publisher
Workman Publishing
ISBN-13
9781579651206
eBay Product ID (ePID)
88979728
Product Key Features
Book Title
Essentials of Cooking
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
1999
Genre
Cookbooks
Number of Pages
320 Pages
Dimensions
Item Height
261mm
Item Width
237mm
Item Weight
1525g
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United States
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
Wrap Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4, AwesomeBooks
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Numer VAT (NIP):
- GB 724498118
Numer rejestracyjny (REGON):
- 03800600
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Numer CRN:
- 03800600
Popularne kategorie z tego Sklepu
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (1 889 444)
- z***s (2960)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyGreat thank you
- r***a (4063)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzony(¯`*•.. (¯`*•.. (¯`*•.. The force is strong with this one, Thank you ..•*´¯)¸.•*´¯)¤ª ˜¨¯¯¨˜
- r***a (4063)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzony(¯`*•.. (¯`*•.. (¯`*•.. The force is strong with this one, Thank you ..•*´¯)¸.•*´¯)¤ª ˜¨¯¯¨˜