|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Essentials of Cooking-James K. Peterson

Stan:
Bardzo dobry
Wysyłka:
Nie ma wysyłki do: Stany Zjednoczone. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: South East, Wielka Brytania
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 315162513627
Ostatnia aktualizacja: 26-05-2024 07:40:05 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
ISBN
9781579651206
Publication Year
1999
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Essentials of Cooking
Item Height
261mm
Author
James K. Peterson
Publisher
Workman Publishing
Genre
Cookbooks
Item Width
237mm
Item Weight
1525g
Number of Pages
320 Pages

O tym produkcie

Product Information

In this unrivaled practical guide, one of America's most widely respected cookbook authors distills his vast knowledge and experience into the 100 essential techniques that every cook needs to know. Seven hundred and fifty photographs unravel the mysteries of the method and provide practical application on the spot. Each technique is further explained in terms of how it makes the food taste: What happens, for example, if you cook the fish in butter versus oil? Why does roasting make vegetables taste so good? How do you decide whether you want to make a chicken stew or sautT? Here are answers to just about every cooking question, from the simple to the sublime: how to boil an artichoke or cook a soft-boiled egg, or how to clean soft-shell crabs or even butcher and roast a whole saddle of lamb. Knowing how to execute a technique makes you efficient; knowing why you've chosen that technique makes you a master.

Product Identifiers

Publisher
Workman Publishing
ISBN-13
9781579651206
eBay Product ID (ePID)
88979728

Product Key Features

Book Title
Essentials of Cooking
Author
James K. Peterson
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
1999
Genre
Cookbooks
Number of Pages
320 Pages

Dimensions

Item Height
261mm
Item Width
237mm
Item Weight
1525g

Additional Product Features

Title_Author
James K. Peterson
Country/Region of Manufacture
United States

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Wrap Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4, AwesomeBooks
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT60358080080
:liam-Emoc.skoobemosewa@yabe
Numer VAT (NIP):
  • GB 724498118
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 03800600
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
awesomebooksuk

awesomebooksuk

99,2% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 4,1 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 822 273)

a***w (239)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
As described all good
l***l (76)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Very good book
5***5 (831)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
must be read by every body