|Wystawione w kategorii:
Sprzedawca zakończył tę ofertę sprzedaży w dniu Wt, 21 maj o 20:03, ponieważ przedmiot nie był już dostępny.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Enciclopedia de Cocina: Carne (edycja hiszpańska)

Tekst oryginalny
Enciclopedia de Cocina: Carne (Spanish Edition)
Stan:
Dobry
Cena:
US $28,31
Około111,74 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: San Diego, California, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Śr, 12 cze a Pn, 17 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 325907239528
Ostatnia aktualizacja: 21-05-2024 17:04:28 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Dobry: Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są ...
Release Year
2012
ISBN
9781445468600
Publication Year
2012
Format
Hardcover
Language
Eng,Spa
Book Title
Carne
Item Height
0.7in
Author
Parragon
Item Length
10.2in
Publisher
Parragon Book Service The Limited
Genre
Cooking
Topic
Courses & Dishes / Desserts, Specific Ingredients / Seafood, Specific Ingredients / Meat
Item Width
8.1in
Item Weight
15.6 Oz

O tym produkcie

Product Information

Se le abre el apetito al ver una carne jugosa? En ese caso, este es su libro. Estos platos preparados con una amplia variedad de tipos de carne le mostraran la gran riqueza que le ofrece esta cocina: desde los sustanciosos clasicos hasta platos exoticos y picantes, sin olvidar los asados y estofados o las carnes marinadas y a la parrilla.

Product Identifiers

Publisher
Parragon Book Service The Limited
ISBN-10
1445468603
ISBN-13
9781445468600
eBay Product ID (ePID)
15038371921

Product Key Features

Book Title
Carne
Author
Parragon
Format
Hardcover
Language
Eng,Spa
Topic
Courses & Dishes / Desserts, Specific Ingredients / Seafood, Specific Ingredients / Meat
Publication Year
2012
Genre
Cooking

Dimensions

Item Length
10.2in
Item Height
0.7in
Item Width
8.1in
Item Weight
15.6 Oz

Additional Product Features

Target Audience
Trade
Series
Cook's Ency Pull-Out Ser.

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Books for Ages

Books for Ages

98,9% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 42 tys.

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0

Popularne kategorie z tego Sklepu

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (11 220)

4***a (2039)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Nice item. Very happy with purchase.
e***e (2957)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Item great. Shipping took longer than expected.
e***n (977)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great seller