|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Sztuka konserwacji (Williams-Sonoma)

Tekst oryginalny
The Art of Preserving (Williams-Sonoma)
Stan:
Nowy
Cena:
US $5,00
Około20,46 zł
Wysyłka:
US $6,00 (około 24,55 zł) Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Longwood, Florida, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Pt, 21 cze a Pn, 24 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca, więc prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay.Dowiedz się więcejZarejestrowany jako prywatny sprzedawca
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 326027271275
Ostatnia aktualizacja: 17-04-2024 00:04:19 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Nowy: Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby ...
Release Year
2010
ISBN
9781740899789
Book Title
Art of Preserving (Williams-Sonoma)
Item Length
10 in
Publisher
Weldon Owen, Incorporated
Publication Year
2010
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1 in
Author
Rebecca Courchesne, Rick Field, Lisa Atwood
Genre
Cooking
Topic
Specific Ingredients / Fruit, Courses & Dishes / Sauces & Dressings, Methods / Canning & Preserving
Item Width
8.5 in
Item Weight
48.1 Oz
Number of Pages
240 Pages

O tym produkcie

Product Information

Preserving is a great way to make the most of fresh fruits and vegetables, and it creates easy yet meaningful gifts. Those familiar with the technique, along with beginners looking to learn more, will appreciate this comprehensive and contemporary approach to preserving the wealth of seasonal produce from backyard gardens and markets. Can't resist that flat of fresh berries? What to make with a bumper crop of tomatoes? Have a penchant for pickles? Featuring everything you need to know to put up the seasons' bounty, Williams-Sonoma The Art of Preserving illuminates how to savor your favorite fresh produce year-round. From beginners looking to learn, to those familiar with the technique, everyone will appreciate this contemporary and comprehensive approach to preserving the wealth of fruits and vegetables from backyard gardens and farmers' markets. Packed with inspiring recipes for preserves, from Apricot Jam to Pickled Fennel with Orange Zest to Preserved Lemons, this title provides a wealth of ideas for making the most of the harvest. Additional recipes showcase the many ways that preserved foods can be used in finished dishes, from savory starters to flavorful main courses to sweet desserts. Lush photography celebrates the natural beauty of seasonal produce, while step-by-step instruction and helpful tips from professionals offer all the guidance you need to become a preserving expert. From luscious jams and jellies to savory pickles and relishes, make the most of garden-fresh fruits and vegetables through preserving. With over 130 recipes, step-by-step techniques, helpful tips from professionals, and scores of inspiring ideas for ways to use preserves in other recipes, this comprehensive cookbook provides everything you need to master the art in your own kitchen.

Product Identifiers

Publisher
Weldon Owen, Incorporated
ISBN-10
1740899784
ISBN-13
9781740899789
eBay Product ID (ePID)
81816495

Product Key Features

Book Title
Art of Preserving (Williams-Sonoma)
Author
Rebecca Courchesne, Rick Field, Lisa Atwood
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Fruit, Courses & Dishes / Sauces & Dressings, Methods / Canning & Preserving
Publication Year
2010
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Number of Pages
240 Pages

Dimensions

Item Length
10 in
Item Height
1 in
Item Width
8.5 in
Item Weight
48.1 Oz

Additional Product Features

Intended Audience
Trade

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Pink Flamingo of Florida

Pink Flamingo of Florida

100% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 9,2 tys.
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
5.0
Przystępny koszt wysyłki
4.9
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej

Opinie sprzedawców (2 997)

s***r (146)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Love it.
m***a (94)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
I LOVE THIS ! Accurate description, quick delivery and it fits great ! Many thanks! I will support this seller without reservation.
2***0 (537)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great seller fast shipping A+++