Zdjęcie 1 z 4
Zdjęcie 1 z 4
Floyd's Food By Keith Floyd PB
US $13,00
Około49,95 zł
Najlepsza oferta akceptowana
lub Najlepsza oferta
Stan:
Dobry
Książka, która była czytana, ale nadal jest w dobrym stanie. Na okładce widoczne są nieznaczne ślady używania, np. zadrapania, ale książka nie jest rozerwana i nie ma dziur. Przy książkach w twardej oprawie mogą brakować obwoluty. Większość stron jest nieuszkodzona tzn., że ewentualne zagięcia lub rozdarcia są sporadyczne, podkreślenia ołówkiem są minimalne i nie ma żadnych zaznaczeń markerem czy notatek na marginesach. Książka ma wszystkie strony. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego.
Wysyłka:
Bezpłatnie USPS Media MailTM.
Znajduje się w: Saline, Michigan, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między So, 28 wrz a Wt, 1 paź do 43230
Zwroty:
Zwroty nie są przyjmowane.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 326048922339
Parametry przedmiotu
- Stan
- Title
- Floyd's Food
- ISBN
- 9780950678528
- Book Title
- Floyd's Food
- Publisher
- Bloomsbury Publishing USA
- Item Length
- 1 in
- Publication Year
- 1981
- Format
- Trade Paperback
- Language
- English
- Illustrator
- Yes
- Item Height
- 1 in
- Genre
- Cooking
- Topic
- Courses & Dishes / General
- Item Weight
- 16 Oz
- Item Width
- 1 in
- Number of Pages
- 96 Pages
O tym produkcie
Product Identifiers
Publisher
Bloomsbury Publishing USA
ISBN-10
095067852X
ISBN-13
9780950678528
eBay Product ID (ePID)
24038687797
Product Key Features
Book Title
Floyd's Food
Number of Pages
96 Pages
Language
English
Publication Year
1981
Topic
Courses & Dishes / General
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
1 in
Item Weight
16 Oz
Item Length
1 in
Item Width
1 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Synopsis
Originally published in 1981, Keith Floyd's first book was heralded the beginning of an era in British cookery. The book launched Keith as one of the top chefs of the era and still has a massive influence for chefs worldwide. It contains a host of honest, simple and timeless recipes, food that Keith loved to cook, and is a goldmine of simple and effective classics - a must have for any Floyd fans and foodies alike., First published 1981Rereleased 2010Floyd' s Food is a re-discovered gem that is being reprinted for a third timeOriginally published in 1981, Floy' s first book was heralded the beginning of an era in British cookeryThis book launched Keith as one of the top chefs of the era and still has a massive influence for chefs worldwide.The book has a host of honest, simple and timeless recipes, food that Keith loved to cookIt is a goldmine of simple and effective classics - a must have for any Floyd fans and foodies alike He was an individual, he was a maverick, he was mercurial, he was magical, he was special, he was rare' Marco Pierre Whit ..... whenever I have visited Bristol a meal at one of Keit' s resaurants is a pleasure to which I have always looked forwardObviously his food is good or I would' t be writing this, but above all there is always that one essential quality, you are made to feel that the meal you are having is Keit' s most important job that dayI can think of no higher praiseThis book is bound to be good' From the Foreword to Floy' s Food, by Leonard Rossiter
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (5 360)
- b***b (72)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyRecollecting the whole series from My childhood so this was a welcome addition! Selling was extremely prompt and fair in negotiation of price. Great experience! Highly recommend. Will use again. Thanks so much!
- 9***1 (3803)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyExcellent service. Fast delivery.
- s***b (511)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyVery informative!