|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Meat Classics (Cook's Essentials)-Southwater Publishing

Stan:
Bardzo dobry
Cena:
GBP 9,18
Około46,29 zł
Wysyłka:
GBP 8,99 (około 45,33 zł) Wysyłka standardowa. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: South East, Wielka Brytania
Dostawa:
Szacowana między Cz, 9 maj a Wt, 28 maj do 43230
Szacowane czasy dostaw - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie uwzględniają podany przez sprzedawcę czas na wysłanie przesyłki, kod pocztowy nadawcy, kod pocztowy odbiorcy i czas przyjęcia. Czasy te zależą od wybranego rodzaju usługi wysyłkowej oraz czasu rozliczenia płatnościrozliczona płatność - otwiera się w nowym oknie lub nowej karcie. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Sprzedawca wysyła przedmiot w ciągu 1 dnia po otrzymaniu rozliczonej płatności.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 333933801737
Ostatnia aktualizacja: 25-04-2024 21:36:35 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
ISBN
9780754801528
EAN
9780754801528
Publication Year
2000
Format
Hardcover
Language
English
Book Title
Meat Classics
Item Height
200mm
Publisher
Anness Publishing
Topic
Cooking by Ingredient
Item Width
135mm
Item Weight
300 g
Number of Pages
64 Pages

O tym produkcie

Product Information

Packed with over 30 recipes, these guides have clear and easy-to-follow instructions, complemented by over 100 colour step-by-step photographs. These books will appeal to cooks everywhere, from novice to expert.

Product Identifiers

Publisher
Anness Publishing
ISBN-13
9780754801528
eBay Product ID (ePID)
89408955

Product Key Features

Book Title
Meat Classics
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Cooking by Ingredient
Publication Year
2000
Number of Pages
64 Pages

Dimensions

Item Height
200mm
Item Width
135mm
Item Weight
300 g

Additional Product Features

Series Title
Cook's Essentials
Country/Region of Manufacture
United Kingdom

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

Wrap Ltd.
Mubin Ahmed
Unit 4, AwesomeBooks
119 Loverock Road
Reading
Berkshire
RG30 1DZ
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:nofeleT60358080080
:liam-Emoc.skoobemosewa@yabe
Numer VAT (NIP):
  • GB 724498118
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 03800600
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
awesomebooksuk

awesomebooksuk

99,2% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 4,0 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.9
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (1 812 873)

t***i (273)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Like new, fast delivery. Great seller
c***k (1437)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
arrived and was damaged, seller gave refund
c***k (1437)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
nice buy, as described, quick delivery