|Wystawione w kategorii:
Skończył się zapas tego przedmiotu.
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Książka do produkcji sera Paula Peaca*ck

Tekst oryginalny
The Cheesemaking Book By Paul Peac*ck
Stan:
Bardzo dobry
Cena:
US $21,66
Około86,48 zł
Wysyłka:
Bezpłatnie Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: NY, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między So, 15 cze a Pt, 21 cze do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Zwroty:
Zwrot w ciągu 30 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący. Zobacz szczegóły- aby uzyskać więcej informacji dotyczących zwrotów
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Najlepszy Sprzedawca
Zaufany sprzedawca, szybka wysyłka i łatwe zwroty. 
Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 334060944589
Ostatnia aktualizacja: 31-05-2024 08:28:13 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
Title
The Cheesemaking Book
ISBN
9781904871248
EAN
9781904871248
Book Title
Cheesemaking Book
Item Length
8.2 in
Publisher
Good Life Press, T.H.E.
Publication Year
2007
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.4 in
Author
Paul Peacock
Genre
Cooking
Topic
Specific Ingredients / Dairy, Methods / General
Item Width
5.4 in
Item Weight
9.6 Oz
Number of Pages
152 Pages

O tym produkcie

Product Information

Whether you plan to run your own dairy or to simply produce occasional brie for the family table, this book contains all the information you will need to guide you through the early tentative steps. It includes many recipes for both hard and soft cheese taking you through your first basic cheese as a foundation to encourage you to gain confidence and experiment so that you can take your cheese making to whatever level you wish.

Product Identifiers

Publisher
Good Life Press, T.H.E.
ISBN-10
1904871240
ISBN-13
9781904871248
eBay Product ID (ePID)
71154475

Product Key Features

Book Title
Cheesemaking Book
Author
Paul Peacock
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Dairy, Methods / General
Publication Year
2007
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Number of Pages
152 Pages

Dimensions

Item Length
8.2 in
Item Height
0.4 in
Item Width
5.4 in
Item Weight
9.6 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Sf271
Copyright Date
2007
Target Audience
Trade
Dewey Decimal
637.3
Dewey Edition
22

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Informacje o firmie

WRAP Ltd
Mubin Ahmed
2 Lester Way
Wallingford
OX10 9TA
United Kingdom
Pokaż informacje kontaktowe
:liam-Eku.oc.skoobemosewa@asuyabe
Numer VAT (NIP):
  • GB 724498118
Numer rejestracyjny (REGON):
  • 03800600
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Numer CRN:
  • 03800600
Awesomebooksusa

Awesomebooksusa

98% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 1,2 mln

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
4.8
Przystępny koszt wysyłki
5.0
Szybkość wysyłki
4.9
Komunikacja
4.9

Popularne kategorie z tego Sklepu

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (514 123)

s***s (477)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ponad rok temu
Zakup potwierdzony
��✨EXCELLENT seller! As Advertised & received fast. AAA+++ Ebayer. Thanks!!!��
Zobacz wszystkie opinie