Zdjęcie 1 z 8
Catering Przewodnik po zarządzaniu udaną operacją biznesową C.I.A w twardej oprawie–
Stan:
Dostępne: 2
Cena:
US $25,46
Około102,32 zł
Poprzednio US $29,95
Zaoszczędź US $4,49 (15% taniej)
Najlepsza oferta:
Wysyłka:
Znajduje się w: Luray, Virginia, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 9 maj a So, 11 maj do 43230
Zwroty:
Płatności:
Kupuj bez obaw
Informacje o sprzedawcy
- 99,7% opinii pozytywnych
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 335327531474
Parametry przedmiotu
- Stan
- Book Title
- Catering : A Guide to Managing a Successful Business Operation Ha
- Personalized
- No
- Level
- Business
- Subject
- Management
- ISBN
- 9781118137970
- Publication Year
- 2015
- Type
- Textbook
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Publication Name
- Catering : a Guide to Managing a Successful Business Operation
- Item Height
- 1.1in
- Item Length
- 9.4in
- Publisher
- Wiley & Sons, Incorporated, John
- Item Width
- 7.6in
- Item Weight
- 20.8 Oz
- Number of Pages
- 320 Pages
O tym produkcie
Product Information
From launching the business, establishing pricing, setting up a kitchen, staffing, and marketing to planning events, organizing service, preparing food, managing the dining room and beverages, and developing menus, Catering: A Guide to Managing a Successful Business Operation, Second Edition, provides detailed guidance on every aspect of the catering business. This Second Edition is thoroughly revised and updated to include information on catering for dietary restrictions and food allergies, contemporary techniques such as sous-vide technology, and plating and presentation. Included is a new chapter of practical mainstream and on-trend recipes and sample menus for a variety of catered events from brunches to black-tie affairs
Product Identifiers
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
1118137973
ISBN-13
9781118137970
eBay Product ID (ePID)
204127413
Product Key Features
Publication Name
Catering : a Guide to Managing a Successful Business Operation
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2015
Type
Textbook
Number of Pages
320 Pages
Dimensions
Item Length
9.4in
Item Height
1.1in
Item Width
7.6in
Item Weight
20.8 Oz
Additional Product Features
Lc Classification Number
Tx921.M38 2015
Edition Number
2
Table of Content
Recipe Table of Contents vi Preface viii Acknowledgments xiii Dedication and About the Author xiv 1 Introduction to Catering 1 2 Starting Your Catering Business 16 3 Pricing for Profit 36 4 Setting Up the Catering Kitchen 51 5 Staffing 86 6 Marketing 114 7 Event Planning 125 8 How Can We Serve You? 156 9 Food Preparation and Service 182 10 Dining Room and Beverage Management 204 11 Sample Menus and Service 221 12 Recipes for Catering 236 Glossary 283 Equivalency Charts 292 Index 293 Photo Credits 304 First Course/Appetizers: 237 Avocado and Crab Salad 238 Endive Salad with Roquefort and Walnuts 239 Chicken Satay 240 Grilled Vegetables with Mozzarella Cheese and Prosciutto 241 Heirloom Tomato and Goat Cheese Tart 243 Roasted Beet Salad 244 Warm Hudson Valley Salad 245 Wild Mushroom Vols-au-Vent 246 Shaved Fennel and Frisée Salad 247 Green Papaya Salad (Som Tam) 248 Sides: 249 Baby Carrots with Asparagus and Pearl Onions 249 Couscous with Currants and Pine Nuts 250 Farro with Winter Vegetables 251 Olive Oil and Chive Crushed Potatoes 252 Pomme Purée with Roasted Garlic 252 Potato and Celery Root Gratin 253 Ratatouille 254 Roasted Fingerling Potatoes 255 Saffron Rice Pilaf 256 Sautéed Broccoli Rabe 257 Soft Polenta 257 White Bean Ragoût 258 Soups: 259 Black Bean Soup 260 Summer Gazpacho 261 Minnesota Wild Rice Soup 262 New England Clam Chowder 263 Vegetarian Main Courses: 264 Risotto with Asparagus and Peas 266 Corn and Asiago Cheese Risotto Cake 267 Tortilla de Papas 269 Vegetarian Shepherd's Pie 270 Main Courses: 271 Beef Tenderloin with Bleu Cheese Crust 271 Duck Breast with Port Wine-Peppercorn Sauce 272 Herb-Crusted Salmon 274 Rack of Lamb Persillade 275 Roasted Miso-Marinated Salmon with Stir-Fried Napa Cabbage 276 Desserts: 277 Almond-Anise Biscotti 278 Chocolate Pot au Crème 279 Tiramisù 281 Warm Chocolate Cake 282 Recipe Table of Contents vii
Copyright Date
2016
Topic
Methods / General, Industries / Food Industry
Lccn
2014-039224
Dewey Decimal
642/.4068
Intended Audience
College Audience
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes
Genre
Cooking, Business & Economics
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 335327531474
Wysyłka i obsługa
Lokalizacja przedmiotu:
Luray, Virginia, Stany Zjednoczone
Wysyłka do:
Afganistan, Albania, Algieria, Andora, Angola, Anguilla, Antigua i Barbuda, Arabia Saudyjska, Argentyna, Armenia, Aruba, Australia, Austria, Azerbejdżan, Bahamy, Bahrajn, Bangladesz, Belgia, Belize, Benin, Bermudy, Bhutan, Boliwia, Botswana, Bośnia i Hercegowina, Brazylia, Brunei, Burkina Faso, Burundi, Bułgaria, Chile, Chiny, Chorwacja, Cypr, Czad, Czarnogóra, Czechy, Dania, Demokratyczna Republika Konga, Dominikana, Dżibuti, Egipt, Ekwador, Erytrea, Estonia, Eswatini, Etiopia, Fidżi, Filipiny, Finlandia, Francja, Gabon, Gambia, Ghana, Gibraltar, Grecja, Grenada, Grenlandia, Gruzja, Gujana, Gwatemala, Gwinea, Gwinea Bissau, Gwinea Równikowa, Haiti, Hiszpania, Holandia, Honduras, Hongkong, Indie, Indonezja, Irlandia, Islandia, Izrael, Jamajka, Japonia, Jemen, Jordania, Kajmany, Kambodża, Kamerun, Kanada, Katar, Kazachstan, Kenia, Kirgistan, Kiribati, Kolumbia, Kongo, Korea Południowa, Kostaryka, Kuwejt, Laos, Lesotho, Liban, Liberia, Liechtenstein, Litwa, Luksemburg, Macedonia Północna, Madagaskar, Makau, Malawi, Malediwy, Malezja, Mali, Malta, Maroko, Mauretania, Mauritius, Meksyk, Monako, Mongolia, Montserrat, Mozambik, Mołdawia, Namibia, Nauru, Nepal, Niemcy, Niger, Nigeria, Nikaragua, Norwegia, Nowa Zelandia, Oman, Pakistan, Panama, Papua-Nowa Gwinea, Paragwaj, Peru, Polska, Portugalia, Południowa Afryka, Republika Zielonego Przylądka, Republika Środkowoafrykańska, Rumunia, Rwanda, Saint Kitts i Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent i Grenadyny, Salwador, Samoa Zachodnie, San Marino, Senegal, Serbia, Seszele, Sierra Leone, Singapur, Sri Lanka, Stany Zjednoczone, Surinam, Szwajcaria, Szwecja, Słowacja, Słowenia, Tadżykistan, Tajlandia, Tajwan, Tanzania, Togo, Tonga, Trynidad i Tobago, Tunezja, Turcja, Turkmenistan, Turks i Caicos, Uganda, Urugwaj, Uzbekistan, Vanuatu, Wallis i Futuna, Watykan, Wielka Brytania, Wietnam, Wybrzeże Kości Słoniowej, Wyspy Salomona, Węgry, Włochy, Zambia, Zimbabwe, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Łotwa
Wykluczenia:
Barbados, Gujana Francuska, Gwadelupa, Libia, Martynika, Nowa Kaledonia, Polinezja Francuska, Reunion, Rosja, Ukraina, Wenezuela
Wysyłka i obsługa | Do | Usługa | Dostawa*Zobacz uwagi o dostawie |
---|---|---|---|
US $4,87 (około 19,57 zł) | Stany Zjednoczone | Wysyłka ekonomiczna (USPS Media MailTM) | Szacowana między Cz, 9 maj a So, 11 maj do 43230 |
Czas na wysłanie |
---|
Zwykle wysyłam przesyłkę w ciągu 2 dni roboczych po otrzymaniu rozliczonej płatności. |
Podatki |
---|
Podczas realizacji transakcji mogą zostać naliczone podatki. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej o płaceniu podatku za zakupy na eBay. |
Podatek od sprzedaży dla przedmiotu nr 335327531474
Podatek od sprzedaży dla przedmiotu nr 335327531474
Sprzedawca nalicza podatek od sprzedaży dla przedmiotów wysyłanych do następujących stanów:
Stan | Stawka podatku od sprzedaży |
---|
Warunki zwrotów
Szczegóły warunków zwrotów |
---|
W przypadku tego przedmiotu sprzedawca nie przyjmuje zwrotów. |
Szczegóły dotyczące płatności
Formy płatności
Popularne kategorie z tego Sklepu
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (5 852)
i***8 (381)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great price
o***s (213)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
fast shipping
a***l (1595)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
very fast, secure, shipping; exactly as described; easy transaction; recommended dealer!