|Wystawione w kategorii:
Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Catering Przewodnik po zarządzaniu udaną operacją biznesową C.I.A w twardej oprawie

Tekst oryginalny
Catering A Guide to Managing a Successful Business Operation C.I.A Hardcover
Stan:
Bardzo dobry
Dostępne: 2
Cena:
US $25,46
Około102,32 zł
Poprzednio US $29,95 Co oznacza ta cena?
Ostatnia cena sprzedaży podana przez sprzedawcę
Zaoszczędź US $4,49 (15% taniej)
Wysyłka:
US $4,87 (około 19,57 zł) Wysyłka ekonomiczna. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Luray, Virginia, Stany Zjednoczone
Dostawa:
Szacowana między Cz, 9 maj a So, 11 maj do 43230
Czas dostawy jest szacowany naszą metodą na podstawie odległości między kupującym a lokalizacją przedmiotu, wybranej usługi wysyłkowej, historii wysyłek sprzedawcy i innych czynników. Czasy dostawy mogą się różnić, szczególnie w okresach największego ruchu.
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 335327531474

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry: Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. ...
Book Title
Catering : A Guide to Managing a Successful Business Operation Ha
Personalized
No
Level
Business
Subject
Management
ISBN
9781118137970
Publication Year
2015
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Catering : a Guide to Managing a Successful Business Operation
Item Height
1.1in
Author
Bruce Mattel, The Culinary Institute of America (Cia)
Item Length
9.4in
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Item Width
7.6in
Item Weight
20.8 Oz
Number of Pages
320 Pages

O tym produkcie

Product Information

From launching the business, establishing pricing, setting up a kitchen, staffing, and marketing to planning events, organizing service, preparing food, managing the dining room and beverages, and developing menus, Catering: A Guide to Managing a Successful Business Operation, Second Edition, provides detailed guidance on every aspect of the catering business. This Second Edition is thoroughly revised and updated to include information on catering for dietary restrictions and food allergies, contemporary techniques such as sous-vide technology, and plating and presentation. Included is a new chapter of practical mainstream and on-trend recipes and sample menus for a variety of catered events from brunches to black-tie affairs

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
1118137973
ISBN-13
9781118137970
eBay Product ID (ePID)
204127413

Product Key Features

Author
Bruce Mattel, The Culinary Institute of America (Cia)
Publication Name
Catering : a Guide to Managing a Successful Business Operation
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2015
Type
Textbook
Number of Pages
320 Pages

Dimensions

Item Length
9.4in
Item Height
1.1in
Item Width
7.6in
Item Weight
20.8 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx921.M38 2015
Edition Number
2
Table of Content
Recipe Table of Contents vi Preface viii Acknowledgments xiii Dedication and About the Author xiv 1 Introduction to Catering 1 2 Starting Your Catering Business 16 3 Pricing for Profit 36 4 Setting Up the Catering Kitchen 51 5 Staffing 86 6 Marketing 114 7 Event Planning 125 8 How Can We Serve You? 156 9 Food Preparation and Service 182 10 Dining Room and Beverage Management 204 11 Sample Menus and Service 221 12 Recipes for Catering 236 Glossary 283 Equivalency Charts 292 Index 293 Photo Credits 304 First Course/Appetizers: 237 Avocado and Crab Salad 238 Endive Salad with Roquefort and Walnuts 239 Chicken Satay 240 Grilled Vegetables with Mozzarella Cheese and Prosciutto 241 Heirloom Tomato and Goat Cheese Tart 243 Roasted Beet Salad 244 Warm Hudson Valley Salad 245 Wild Mushroom Vols-au-Vent 246 Shaved Fennel and Frisée Salad 247 Green Papaya Salad (Som Tam) 248 Sides: 249 Baby Carrots with Asparagus and Pearl Onions 249 Couscous with Currants and Pine Nuts 250 Farro with Winter Vegetables 251 Olive Oil and Chive Crushed Potatoes 252 Pomme Purée with Roasted Garlic 252 Potato and Celery Root Gratin 253 Ratatouille 254 Roasted Fingerling Potatoes 255 Saffron Rice Pilaf 256 Sautéed Broccoli Rabe 257 Soft Polenta 257 White Bean Ragoût 258 Soups: 259 Black Bean Soup 260 Summer Gazpacho 261 Minnesota Wild Rice Soup 262 New England Clam Chowder 263 Vegetarian Main Courses: 264 Risotto with Asparagus and Peas 266 Corn and Asiago Cheese Risotto Cake 267 Tortilla de Papas 269 Vegetarian Shepherd's Pie 270 Main Courses: 271 Beef Tenderloin with Bleu Cheese Crust 271 Duck Breast with Port Wine-Peppercorn Sauce 272 Herb-Crusted Salmon 274 Rack of Lamb Persillade 275 Roasted Miso-Marinated Salmon with Stir-Fried Napa Cabbage 276 Desserts: 277 Almond-Anise Biscotti 278 Chocolate Pot au Crème 279 Tiramisù 281 Warm Chocolate Cake 282 Recipe Table of Contents vii
Copyright Date
2016
Topic
Methods / General, Industries / Food Industry
Lccn
2014-039224
Dewey Decimal
642/.4068
Intended Audience
College Audience
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes
Genre
Cooking, Business & Economics

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

Fortis Books & Collectibles

Fortis Books & Collectibles

99,7% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 14 tys.
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
5.0
Przystępny koszt wysyłki
4.8
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma

Opinie sprzedawców (5 852)

i***8 (381)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Great price
o***s (213)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
fast shipping
a***l (1595)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
very fast, secure, shipping; exactly as described; easy transaction; recommended dealer!