Masz taki przedmiot na sprzedaż?

Gastronomica : Le Cordon Bleu - La cuisine et la pâtisserie expliquées

Stan:
Bardzo dobry
Très bon état
Cena:
EUR 32,00
Około138,69 zł
Wysyłka:
Może nie być wysyłki do: Stany Zjednoczone. Zobacz opis przedmiotu lub skontaktuj się ze sprzedawcą w sprawie opcji wysyłki. Zobacz szczegółydla wysyłki
Znajduje się w: Mons, Belgia
Dostawa:
Czas zmienny
Płatności:
     

Kupuj bez obaw

Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay
Otrzymasz przedmiot, jaki zamawiasz, albo zwrot pieniędzy. 

Informacje o sprzedawcy

Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca, więc prawa konsumenckie wynikające z przepisów UE o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Gwarancja zwrotu pieniędzy eBay.Dowiedz się więcejZarejestrowany jako prywatny sprzedawca
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 354279085508
Ostatnia aktualizacja: 02-05-2024 09:14:44 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki

Parametry przedmiotu

Stan
Bardzo dobry
Książka była czytana i nie wygląda jak nowa, ale jest nadal w doskonałym stanie. Okładka bez wyraźnych uszkodzeń. Jeśli jest to książka z twardą oprawą, posiada ona obwolutę (o ile taka była). Egzemplarz bez brakujących lub uszkodzonych stron, bez zagnieceń lub naderwań oraz bez podkreśleń/zaznaczeń tekstu lub notatek na marginesach. Na wewnętrznej stronie okładki możliwe wpisy lub oznaczenia właściciela. Minimalne ślady używania. Aby poznać więcej szczegółów i opis uszkodzeń lub wad, zobacz aukcję sprzedającego. Zobacz wszystkie definicje stanuotwiera się w nowym oknie lub nowej karcie
Uwagi sprzedawcy
“Très bon état”
Tranche d'âge
Adultes
Éditeur
Flammarion
Nom de publication
La cuisine et la pâtisserie expliquées
Caractéristiques spéciales
Edition anastatique
Thème de la cuisine
Arts culinaires
Objet modifié
Non
Cuisine régionale
Française
Format
Relié
Région
Europe
Type
Livre de recettes
Poids
1,4 kg
Langue
Français
Auteur
Cordon Bleu
Lieu de publication
Paris
Pays
France
Année de publication
1995
Époque
Années 1900
Sujet
Cuisine et vins
Date de publication
1995
Attributs spéciaux
Edition anastatique
City
Lucerne
Thème
Cuisine
Titre
La cuisine et la pâtisserie expliquées
Inscription
Non
ISBN
Non applicable

Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę

achab-2007

achab-2007

100% opinii pozytywnych
Sprzedane przedmioty: 1,2 tys.
Zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceny szczegółowe

Średnia z ostatnich 12 miesięcy

Dokładność opisu
5.0
Przystępny koszt wysyłki
4.9
Szybkość wysyłki
5.0
Komunikacja
5.0
Zarejestrowany jako prywatny sprzedawca
W związku z tym prawa konsumenckie wynikające z przepisów EU o ochronie konsumentów nie obowiązują. W przypadku większości zakupów nadal obowiązuje Ochrona kupujących eBay. Dowiedz się więcejDowiedz się więcej

Opinie sprzedawców (841)

v***d (479)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Excellente transaction, vendeur honnête et disponible, à recommander !
v***d (479)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Excellente transaction, vendeur honnête et disponible, à recommander !
5***h (6)- Opinie wystawione przez kupującego.
Ostatni miesiąc
Zakup potwierdzony
Livraison rapide. Belle qualité de ce livre ancien Contact positif Livre emballé soigneusement et empêchant U on ne le plié Je recommande à 100%