Zdjęcie 1 z 2
Zdjęcie 1 z 2
Flavours of the Middle Kingdom: The Origins of Traditio - Paperback NEW Leong, L
GBP 8,27
Około42,01 zł
Stan:
Nowy
Nowa, nieczytana, nieużywana książka w idealnym stanie, wszystkie strony, bez uszkodzeń. Aby poznać więcej szczegółów, zobacz aukcję sprzedającego.
Dostępne: 5
Wysyłka:
Nie ma wysyłki do: Stany Zjednoczone.
Znajduje się w: PR9 8QH Southport Uk, Wielka Brytania
Dostawa:
Czas zmienny
Zwroty:
Zwrot w ciągu 60 dni. Za wysyłkę zwrotną płaci kupujący.
Płatności:
Kupuj bez obaw
Sprzedawca ponosi pełną odpowiedzialność za wystawienie tej oferty sprzedaży.
Nr przedmiotu eBay: 354491917524
Ostatnia aktualizacja: 19-09-2024 19:05:59 CEST Wyświetl wszystkie poprawkiWyświetl wszystkie poprawki
Parametry przedmiotu
- Stan
- Publication Name
- Times Editions
- Language
- UN
- Weight
- 647grams
- Subjects
- National & Regional Cuisine
- Pages
- 167
- Size
- 23.9 x 21.8 x 1.3 cm
- Type
- Cookbook
- Book Title
- Flavours of the Middle Kingdom: The Origins of Traditional Chine
- Publication Date
- 01/06/2006
- ISBN
- 9789812327109
Opis przedmiotu podany przez sprzedawcę
Informacje o firmie
Charlies Chapters Ltd
Charles Sword
81 Balmoral Drive
SOUTHPORT
Merseyside
PR9 8QH
United Kingdom
krddf
Numer VAT (NIP):
- GB 920245361
Numer rejestracyjny (REGON):
- 06386895
Oświadczam, że wszystkie moje działania związane ze sprzedażą będą zgodne z wszystkimi przepisami i regulacjami UE.
Numer CRN:
- 06386895
Popularne kategorie z tego Sklepu
Zarejestrowany jako sprzedawca-firma
Opinie sprzedawców (354 124)
- a***y (2557)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyArrived safely. It will make a great gift for my son. Thank you
- b***r (232)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonyQuick postage and item as described. Good seller, thank you.
- 3***u (478)- Opinie wystawione przez kupującego.Ostatni miesiącZakup potwierdzonybrilliant very pleased many thanks
To jest prywatna oferta sprzedaży, więc Twoja tożsamość nie zostanie ujawniona nikomu poza sprzedawcą.